Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim elváltak és már külön...

Szüleim elváltak és már külön élnek, de csinálták "azt". Most akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok..szüleim elváltak tavaly nyáron és már anyunak van új barátja és el is költöztünk de mikor most a nagymamámnak volt a szülinapja és megünnepeltük a családdal és ott aludtunk a házban, akkor hallottam valamit..remélem értitek. Nem tudom most mi lesz?

13/L

2014. szept. 7. 22:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretném,ha összejönnének..azt tudom, hogy apu még mindig szereti az anyámat, anyu volt az aki el akart válni. És biztos hogy "azt" hallottam, mert már régen is előfordult, mikor még házasok voltak..mellettük volt a szobám és hát nem lehet mással összekeverni.
2014. szept. 7. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy... drukkolok, hogy összejöjjenek. :)

Akkor nem közömbösek egymásnak.

2014. szept. 7. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem fognak újra összejönni, ebben sajnos kár reménykedned.
2014. szept. 7. 23:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Te nem tudhatod
2014. szept. 7. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Reménykedni lehet. Az pedig természetes, hogy a gyereknek a legnehezebb egy válásnál. Nem tudom, milyen a kapcsolatod az édesanyáddal. Ha olyan "majdnembarátnő", akkor beszélgethetnél vele. Arról, hallottál valamit, amiről már tudod, hogy mit jelent. És azt is szeretnéd tudni, vajon lesz-e még együtt a családotok?
2014. szept. 7. 23:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem merem megkérdezni..mikor a barátjával van az rosszabb érzés, mint hogy ezt a dolgot hallottam..ennek örülök inkább. másnap néztem mi történik, de hamar elmentünk. Aztán mikor hazaértünk, anyukám úgy viselkedett a barátjával mintha semmi nem történt volna.
2014. szept. 8. 00:55
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Azért anyád sem semmi.Elhagyja apádat,kerít egy új palit,akit meg megcsal apáddal.Hadd ne mondjam minek hívják az ilyet.

Tuti nem fognak megint összejönni,anyád csak kamatyolni akart egy jót.Régebben egy másik pali volt a tiltott gyümölcs,most apád.

2014. szept. 8. 08:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet még anyukád se tudja, hogy most mi van, és mi lesz..., hagyj neki időt, ez még nem eldöntött.
2014. szept. 9. 06:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Sanszos, hogy ez csak szex volt, semmi más.

reménykedni reménykedhetsz, de én nem adnék neki sok esélyt.

Ha anyukád válni akart és keresett magának másik palit, akkor ez csak egy alkalom volt, egy kis nosztalgia.

Bocs, nem akarlak elszomorítani

2014. szept. 15. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!