Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim elváltak és már külön...

Szüleim elváltak és már külön élnek, de csinálták "azt". Most akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok..szüleim elváltak tavaly nyáron és már anyunak van új barátja és el is költöztünk de mikor most a nagymamámnak volt a szülinapja és megünnepeltük a családdal és ott aludtunk a házban, akkor hallottam valamit..remélem értitek. Nem tudom most mi lesz?

13/L

2014. szept. 7. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem, akkor most szilvás buktát csináltak vagy bsztak?
2014. szept. 7. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Most akkor aludtál, vagy hallgatóztál?
2014. szept. 7. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Semmi nem lesz. Idővel majd megérted, mit jelent a nemi vonzalom és mit, a közös élet a mindennapokban.
2014. szept. 7. 22:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így önmagában még nem jelent semmit. Valószínűleg más volt a gond a házasságukban, nem a szex.
2014. szept. 7. 22:24
 5/19 anonim ***** válasza:

Na szerintem ezt, hogy mi lesz még ők sem tudják.

Valószínű, hogy egyelőre semmi.

Majd alakul, az a jó, ha te nem tudsz semmiről sosem.

2014. szept. 7. 22:25
 6/19 A kérdező kommentje:
apai nagymamámnak volt a szülinapja vidéken és eljöttek rokonok stb és anyu is jóban vele és ott aludtunk..és én előbb elmentem a szobámba, aztán hallottam, hogy szüleim beszélnek valamiről..aztán rá kb 2 órára meg mást hallottam..de nagyon rossz fogalmam sincs mi van.
2014. szept. 7. 22:26
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Es ha a nagyi volt? :-D
2014. szept. 7. 22:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakran előfordul, nem jelent semmit, a szüleid kicsit még vonzódnak egymáshoz, de abban azért ne reménykedj, hogy újra összejönnek.
2014. szept. 7. 22:32
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

Szegénykém. Bárcsak ne hallottál volna semmit se. A kicsi kis agyad gondolkozik mindenen most. :(

Ezt ők tudják csak. Idővel kirajzolódik előtted is, hogy vagy valamit vagy semmit. Ne ezen rágódj, felejtsd el! Fentiekben nagyon jól írták :(

2014. szept. 7. 22:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez mint jelent azt, hogy anyád megcsalta a párját és tovább inkább nem írom.
2014. szept. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!