Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hiszik az anyukam a...

Azt hiszik az anyukam a noverem, nagyon zavar (? )

Figyelt kérdés

Tegnap kezdodott a suli es mar unom, hogy mindig azt mondjak anyura hogy a noverem. Uj suli mert kistesom lett es nagyobba koltozztunk hogy neki is legyen szobaja. Anyu 33 eves en 12 es a tanarno kerdezi anyutol hogy edesanyatok nem tudott bejonni? Erre anyu mondja hogy az o edesanyja Debrecenbe el es bar nagy esemeny az unokaja iskola kezdese de megsem akkor hogy ezert felutazzon ... valami ilyesmivel egetett be az elso nap. Jo cuccai vannak elegans meg minden csak olyan gyerekes arca es nem is nagyon sminkeli magat szerintem attol picit idosebbnek letszanak ha jobban sminkelne magat.

Nagyon idegesit es o meg csak nevet ezen ami meg jobban idegesit.

2014. szept. 2. 14:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a nagymamámat nézték sokszor az anyukámnak, igazából mindig is tetszett, hogy annyira fiatalnak gondolják.

Nem értem miért zavar ennyire a dolog.

A szüleim is fiatalabbnak tűnnek a koruknál, tesómmal többször látják őket mivel ő még kiskorú. Amikor megemlítik, hogy van még egy gyerekük az emberek automatikusan azt hiszik, hogy a gimnazista tesómnál kisebb vagyok.

2014. szept. 2. 17:53
 22/22 anonim ***** válasza:
55%
Semmi gond, kamaszodsz, majd kinövöd. Úgy 10 év múlva röhögni fogsz saját magadon, hogy mekkora kis pukkancs voltál 12 évesen...
2014. szept. 2. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!