Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hiszik az anyukam a...

Azt hiszik az anyukam a noverem, nagyon zavar (? )

Figyelt kérdés

Tegnap kezdodott a suli es mar unom, hogy mindig azt mondjak anyura hogy a noverem. Uj suli mert kistesom lett es nagyobba koltozztunk hogy neki is legyen szobaja. Anyu 33 eves en 12 es a tanarno kerdezi anyutol hogy edesanyatok nem tudott bejonni? Erre anyu mondja hogy az o edesanyja Debrecenbe el es bar nagy esemeny az unokaja iskola kezdese de megsem akkor hogy ezert felutazzon ... valami ilyesmivel egetett be az elso nap. Jo cuccai vannak elegans meg minden csak olyan gyerekes arca es nem is nagyon sminkeli magat szerintem attol picit idosebbnek letszanak ha jobban sminkelne magat.

Nagyon idegesit es o meg csak nevet ezen ami meg jobban idegesit.

2014. szept. 2. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Te 12 éves vagy, így vagy programozva, hogy MINDEN idegesít, ami édesanyáddal kapcsolatos.

Ha meg idősebbnek látszana, az lenne a bajod.

Isten hozott a kamaszkorban! :)

2014. szept. 2. 15:02
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem anyád tök jófej volt és nagyon jó volt ez a beszólás. Nem tudod min nyavalyogsz. Jobb lenne egy ötvenes nyanya? Aki kussol és nem mond semmit az iskolában? Mert szerintem neked semmi sem tetszene.
2014. szept. 2. 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Ja és 11-nek teljesen igaza van, minden kiskamasz ilyen, hogy idegesíti az anyja.
2014. szept. 2. 15:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Azert unom mert mar sokszor elofordult hogy a novermnek nezztek es kepzeld 24 maximum 25 evesnek nezzik. Nyaron strandon voltunk ketten mert apaek otthon voltak az occsemmel mert meg pici es egy pasi oda jott hogy a "noveremnek" van e pasija?! Na akkor ez is vicces?? Nem is szeretek mar menni vele sehova erre o meg mindig velem akar menni mindenhova nem erti me hogy en nem akarok.
2014. szept. 2. 15:10
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Én ugyanígy vagyok/voltam anyuval, csak nekem az a ciki, hogy öcsém 12 évvel fiatalabb tőlem, így amikor még kicsi volt és hoztam haza a bölcsiből állandóan fiatal anyuka lettem 14 évesen. Na az még cikibb! Inkább becsüld meg, hogy ilyen fiatalos anyukád van. Én büszke vagyok a sajátomra, hogy 46 évesen is max 35-nek nézik és a nővéremnek. Jókat is szoktunk rajta már manapság röhögni. A te korodban néha én is cikinek éreztem, de elintéztem egy vörösödéssel és "de ő az anyukám" morgolódással.
2014. szept. 2. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Te nem vagy ép. :D Imádtam, mikor anyut a nővéremnek nézték, most meg én vagyok így, a lányaimat a húgaimnak hiszik. Szerintem abszolút nem égő, amivel lerendezi a tévedést, inkább tök laza. Ez a jó taktika. Legyél büszke anyukádra, milyen jó fej.
2014. szept. 2. 15:14
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

Örülj neki,hidd el később ez előnyödre válik,fiatal nagymama válhat anyukádból,aki képes lesz az unokáira vigyázni!

Sajnos én mindig szégyeltem magam a suliba,mert annyira öreg volt az anyukám.... Nem tudott jól felöltöztetni,mert nem értett már ilyen dolgokhoz...

2014. szept. 2. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem te féltékeny vagy az anyádra, vagy valami hasonló lehet a háttérben. Pl. esetleg te nem nézel ki annyira jól, mint ő? És egyébként igen, az is nagyon vicces, ha a strandon megkérdezik tőled, hogy van-e a nővérednek pasija, én a helyedben nagyon is büszke lennék rá, hogy ilyen jól tartja magát. Bár megjegyzem 33 évesen nem annyira nehéz jól kinézni, én is annyi vagyok és engem is rendszeresen néznek 24 évesnek, mondjuk gyerekem az nincs, de kilógó hájam sem sehol, mint a mai tizenéveseknek, akik úgy tűnik nem találják meg a konditermet, mert szerintem az én korosztályom nem nézett ki ilyen gázul, mint a mai tizenévesek.
2014. szept. 2. 15:58
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

Vicces volt az anyukád beszólása szerintem.

Annak jobban örülnél, ha az anyukád 50 éves lenne és már a nagymmaádnak néznék?

Az én barátnőm 19 évesen szülte a lányát. nagyon jól mutatnak együtt. Én 32 éves vagyok és most ősszel szülöm a lányom. És sajnálom, hogy én nem tudtam már fitalabban anyuka lenni.

2014. szept. 2. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

" egy pasi oda jott hogy a "noveremnek" van e pasija?! Na akkor ez is vicces?? "

Aha, szerintem az :) Ugy latszik nagyon beporgott nalad a kamaszodas, majd kinovod.

2014. szept. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!