Szerintetek ez nem beteges kissé? Az anyuka hagyja hogy a kisfia csókolgassa.
Figyelt kérdés
A kisfiú négy éves múlt és a tévében látott csókjelenet miatt jött rá ez a mánia.
Szinte szó szerint bekapja az anyuka csücsörítő ajkait.
2014. aug. 31. 22:56
11/13 anonim válasza:
Szerintem ez durva!
Az én fiam is 4,5 éves, ő is látta már, ahogy az apjával csókolózunk, számra puszit ad stb.
Ő is próbálkozott szájon csókolni, mérges is volt, hogy nem engedtem, de szépen elmagyaráztam neki, hogy azt csak apa csinálhatja, se a tesóm, se a nagyszülők, se ő.
Néhány alkalom után megértette.
Nekem is extra bújós kisfiam van, sokszor fogja a kezem evés közben stb., de az ilyen mértékű testiség már nem egészséges, szerintem.
12/13 anonim válasza:
Én is adok a fiam szájára puszit. Na de ez már durva. Anyuka agyával van valami.
13/13 anonim válasza:
Se az anyja, se az apja nem normális, de mit foglalkozol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!