Van itt olyan, aki alkoholista szülővel nőtt fel?
Nagy nehezen, de ki. 10 éves voltam, amikor a részeg nevelőapám hozzánk költözött, mert annyira anyagi szűkében voltunk, hogy szükségünk volt még egy ember fizetésére. Józanúl is egy idegbeteg állat volt, az állatainkat mindig verte, velünk mindig kötözködött, különösen velem. Minden nap arra kellett hazajönnöm, hogy ez se jó az se, jó senki vagy, egy kis k@rva vagy, stb. Molesztált is, de nem tudtuk kirakni, mert egy erőszakos ember volt és anyám félt, hogy ha kiteszi a szűrét, akkor engem keres meg és öl meg. Különösen akkor kezdtünk el tőle félni, amikor nagyapám meghalt, mert utána egy szemét állat lett. Nem sokon múlott, hogy ne vágjam bele egyszer a nagy kést.
Szerencsére két éve meghalt. Nehéz volt kiheverni, és néha még évek múltán is érzem magamon a hatását. A kocsmákat már messziről elkerülöm, undorodom a részeg emberektől.
L/20
Ha rajtam múlna betiltanám a piát,akik meg függők gyógyuljanak meg,vagy dögöljenek meg.
Sokkal jobb lenne a világ alkohol nélkül.
Apám alkoholista állaz volt, aki sosem tisztelte a nőket (má akkor is bántotta anyámat amikor nem ivott de szerencsétlen vele maradt én meg akkor születtem amikor már rendesen leépítette magát úgymond az alkoholizmusa miatt.
Semmit sem tett értem és a bátyámért gyerekkorunkban, anyámat és nagyanyámat (akinek a kezét egyszer úgy megszorongatta hogy eltört, a gyűrűsujját amin a gyűrűjét is hordja mai napig nem képes behajlítani) szidta a háta mögött én meg leugattam egyszer gyerekkoromban amiért rám kiabált.
Elegem van már a folyamatos szekálásból. Valszeg olyan leszek mint anyám (elvált egy rettentő durva veszekedés után) meg nagyanyám (ő megözvegyült mert nagyapám alig 46 évesen szívbetegen elhunyt)
Én meg köszönöm egy életre befejeztem a kapcsolatot a másik nemmel. VÉGLEG. Valami másban akarok nyugalmat találni nem idegbeteg emberek között
Annyit még az előzőhöz hogy köszönöm megvagyok így is, albérletben lakom és jól megvagyok a fizetésemből.
Távoli jövőben meg azt hiszem önkénteskedni szeretnék vagy valami csendes nyugodt munkát végezni vagy körbeutazni egy ország vidékeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!