Anyám alkoholista! Mit tehetnék? 17/L
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom csak iszik.Ha van egy 1 literes vodkája akkor azt, de általában csak bort, de napi 2 üveggel is megszokott inni.Ilyenkor nagyon agresszív és gusztustalan dolgokat mond nekem, lelkileg terrorizál úgymond.Ráadásul gyógyszerekre szokott inni.Másnap mindennap megígéri, hogy nem fog többet inni és , hogy hogy sajnálja az előző nap történteket, de ugyanúgy iszik már este. A bátyám már nem bír vele élni, gyűlöli.Mindkettőnknek gátlásaink alakultak ki, és emiatt nagyon nehezen tudunk bármiféle kapcsolat kialakítására az emberekkel.Olyan, mintha két énje lenne.2014. júl. 31. 06:38
1/13 anonim válasza:
Nem igen tudsz semmit csinálni. Beteg ember. De legalább lebegjen ez a rossz példa előtted és tudod hogy nem szabad inni, soha.
2/13 anonim válasza:
nekem a faterom ehhez hasonló, mondjuk ezzel elég jó példát mutatott, hogy miért ne igyak alkoholt
3/13 anonim válasza:
Anyam detto...csak o olyan 15eves koromban kezte.semmit nem tudsz vele tenni.Anyu tagadja de a 10ev massziv ivas igencsak kezd meglatszani rajta..:-(ahogy teheted koltozz el kulonben pokol lesz az eleted es ha dolgozni fogsz a fizudat is elkunyeralja majd.en ahogy befejeztem a kozepsulit leleptem.volt egy idoszak mikor sok penzt adtam neki mert sajnaltam.de rajottem h azzal csak rontok a helyzeten.ha napi ket uveg bor es 1-2doboz cigire van penz,akkor nem tudom sajnalni h a lakast meg nem tudja kifizetni.
4/13 anonim válasza:
Ahogyan csak tudsz költözz el és tovább kell lépned! Ha már nagyobb leszel és van rá lehetőséged, akkor vidd el elvonóra, mert az a baj, hogy lehet rossz vége is :( Lényeg, hogy soha ne bántson titeket, ha már ez is bekövetkezik akkor lépni kell!
5/13 anonim válasza:
Mélységesen sajnállak! Sajnos csak tanácsokat tudunk adni! Attól nem változik semmi! Ha teheted költözz el,rokonok, barátok-ha tanulsz, koleszbe!
6/13 anonim válasza:
Küldjétek pszichiáterhez, anonim alkoholisták csoportjába ha Ő is meg akar szabadulni az alkohol és gyógyszerek rabságából. Elég nagyon vagytok már, kapjon egy határidőt, ha nem megy el úgy sajnos ti fogok elköltözni egy idő után. Kérjetek rokonaiktól segítséget!
7/13 anonim válasza:
Teljesen ugyan ez van itthon is. Kb. Kiloptad a szavakat a számból.Ráadásul veled egy idős vagyok. Alig várom hogy 18 legyek és húzok a francba. Neked is ezt tanácsolom.
8/13 CsBZs válasza:
Es o belatja hogy ez igy nem normalis? Tudja felvilagositottad rola hogy teged es a batyadat is elfogja vesziteni? Emlekszik ra masnap amikor gusztustalanul beszel veled hogy miket mondott? Ha nem en azzal kezdenem hogy (barmilyen butasagnak hangzik) levideoznam es masnap mindent visszajatszanek neki es ha nem akarja nezni felvilagoditanam hogy neked nap mint nap ezeket kell atelned es hallgatnod. Eloszor be kell latnia hogy beteg ember es egyedul nem tud meggyogyulni. Be kell azt is latnia hogy tonkre teszi az eleten kivul mas emberek eletet is es hogy amit csinal az akar halalos is lehet onmagara nezve. Ha ezeket o maga is latja es erzekeli akkor lehet orvoshoz fotdulni aki ad gyogyszert ami nyugtato ha kivanja megint a piat vagy esetleg a korhazba van ra lehetoseg h befekszik es ott nem jut alkoholhoz felugyelet mellett van. Lehet gyogyszert beultetni amire nem kivanja a piat es ha raiszik nagyon rosszul lesz. Ha nem akarja o maga abba hagyni sajnos te barmit csinalhatsz..neki kell jobb belatasra ternie.
9/13 anonim válasza:
Gondolom a kérdező is minél hamarabb le szeretne lépni, nem kell ezt tanácsolni, gondolom már gondolt rá. :D +Lehet, hogy nincs rá lehetősége, úgyhogy gyors megoldásokra lenne szüksége. Szerintem.
10/13 anonim válasza:
Lány vagy, igaz? Vigyázz, ne kövesd el azt a hibát, amit általában a sorstársaid szoktak. Ne menj el az első jöttment fiúval, aki helyet ad maga mellett, mert nagy valószínűséggel csöbörből vödörbe kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!