Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet megfelelni egy...

Hogy lehet megfelelni egy szulonek?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, mivel se parom, se ferjem, ezert fontos a megjelenes, tehat szoktak ruhakat vasarolni.

Szoktam kapni penzt nagyszuloktol, keresztszuloktol, tolunk is, viszont barmire koltom nem tetszik nekik.

Ha ruhakata, parfumot, hajapolot, sminkcuccot veszek akkor veszekszenek velem, ha konyveket, akkor is, ha a szobamba visztargyakat, akkor is, ha le akarom cserelni a szonyegemet, az a baj, ha csajokkal megyunk diszkoba/pizzazni, az is felesleges penzkidobas szerintuk. Tenyleg nem tudom, hogy akkor mi lenne a megfelelo.

Masbol nem tudok ilyesmit venni, ok pedig nem vesznek nekem ilyesmit.

2014. aug. 30. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd mán meg tőlük, hogy az a pénz AJÁNDÉK-e, és rendelkezhetel-e fölött Te?

Vagy van elvárásuk, mire költheted?...

2014. aug. 31. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!