Hogy lehet megfelelni egy szulonek?
Lany vagyok, mivel se parom, se ferjem, ezert fontos a megjelenes, tehat szoktak ruhakat vasarolni.
Szoktam kapni penzt nagyszuloktol, keresztszuloktol, tolunk is, viszont barmire koltom nem tetszik nekik.
Ha ruhakata, parfumot, hajapolot, sminkcuccot veszek akkor veszekszenek velem, ha konyveket, akkor is, ha a szobamba visztargyakat, akkor is, ha le akarom cserelni a szonyegemet, az a baj, ha csajokkal megyunk diszkoba/pizzazni, az is felesleges penzkidobas szerintuk. Tenyleg nem tudom, hogy akkor mi lenne a megfelelo.
Masbol nem tudok ilyesmit venni, ok pedig nem vesznek nekem ilyesmit.
ma 17:43
Takaritsam meg, megis mire? Hogy ott uljon a szekrenyben a penz, es soha nem megyek sehova, soha nem veszek magamnak se ruhat, semmit, ocsmany, budos legyek, kozben meg oruljek, hogy van ennyi meg ennyi penzem.\
Hat bocsi, de fiatal vagyok, es latom, hogy a tobbi csajnak mennyi cucca van.
Az a bajuk, hogy elvered az egészet. Nem azt mondom, hogy ne költs magadra, de nem kell az összeset elverni ilyenekre. Az meg miért foglalkoztat, hogy MÁSOKNAK mennyi cucca van? Nem mások ruhatárához/sminkjeihez kell igazodni.
Attól, hogy nem vered el az egészet még nem leszel koszos, büdös, szóval ezzel nagy butaságot mondtál.
Egy részét el kéne rakni, mert bármikor beüthet valami: hirtelen bedögölhet a mobilod, a monitorod, ellophatják/elhagyhatod az irataidat, neadjisten valami bajod lesz és a gyógyszer egy vagyonba kerül majd. Elteheted, hogy később tudj jogsit csinálni vagy valami hasznos, maradandó dologra összespórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!