Mit csináljak Édesanyámmal?
Nem hagy semmi teret nekem, folyton a nyakamon lóg.
Már-már azt érzem, hogy valami testőrösdit játszik.
Nem tudok beszélgetni az ismerőseimmel, mert folyton odajön a hátam mögé, és nézi, hogy épp mit írok és kinek.
Ha pedig elvonulok, mert magánéletre vágyom, bejön a szobába okoskodni, hogy mit olvasok sunyiba -holott csak zenét hallgattam- miért titkolózok előtte, ne netezzek annyit -egy nap kb. 30-60 percet töltök internet közelében-, ne netezzek éjjel (itt meg szoktam jegyezni neki, hogy ne keverjen össze a testvéremmel)
Mikor hazaérek a suliból, le se tettem a táskámat, de már öltözzek át, egyek, csináljam ezt, csináljam azt.
A csicskáztatásról nem is beszélek.
Folyton nekem panaszkodik, hogy így a testvérem, úgy a testvérem, merthogy semmit sem segít stb, de ha én ülök le 5 percre, akkor már milyen lusta disznó vagyok, mert csak lopom a napot.
Ha apuval töltök 30 percet, akkor anyu már meg van sértődve, mert hogy nem foglalkozok vele.
Nem hordhatom azt, amit akarok, nem űzhetem a kedvenc sportomat.
Ha alszik, akkor meg se lehet moccanni, ő meg mint a tank, úgy jön be hozzám.
Rámken olyan dolgokat, amikhez semmi közöm, és ő van megsértődve, ha mondom neki, hogy ne mindig engem vegyen elő minden szrságért.
Már csak azért várom a sulit, hogy 7-kor elhúzhassak a francba, és legyen 7,5 nyugodt órám.
Mit csináljak vele, hogy ne legyen ilyen, valamint miért lóg folyton rajtam?
(Második gyerek vagyok, 8 évvel fiatalabb a tesómnál)
Szia! Lehet, hogy nem bízik benned...(valószínűleg okkal) Csináltál valamit, ami miatt elvesztette a beléd fektetett bizalmát.
Vagy, csak egyszerűen nagyon félt téged. Lehet, hogy rossz volt a gyerek kora, és emiatt van ez az egész. Szerintem beszéld meg vele, hogy miért van ez az egész. Hisz ő tudja a legjobban, hogy miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!