Szüleim nem tudnak megélni a nyugdíjukból, én nagyon keveset keresek, nem tudom támogatni őket. Hogy lehet ezt túlélni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 22:26
11/26 anonim válasza:
ha közgyógyot nem kapnak, lehet kérni gyógyszertámogatást, átmeneti segélyt, évente 3x, 3 hónapos különbséggel, érdemes megpróbálni, ha indokolt, meg szokták ítélni.
Én is közalkalmazott vagyok, szociális munkás, és 68e ft-ot keresek...
12/26 anonim válasza:
Kérjetek az önkormányzattól támogatásokat! Egy csomó jár. Igénybe van véve?
13/26 anonim válasza:
Mekkora lakásban laknak amúgy?
Saját tulajdon?
14/26 anonim válasza:
szerintem odaköltözhetnél/odaköltözhetnétek hozzájuk. Ilyen fizetés mellett felesleges fenntartani egy albérletet, ha lenne hol lakni, és főleg akkor ha egyedül vagy. Azt a pénzt, amit a lakhatásra költesz, mindjárt tudnád az ő segítésükre fordítani.
15/26 anonim válasza:
Sajnos tényleg ez a magyar valóság, a munkát nem fizetik meg, és aki nem termel, azt hagyják éhen halni. (A munkanélküliek nagy része szívesen dolgozna, csak nincs munka, de az állam havi 20e Ft-al mossa kezeit, hogy ő segített.) Egyetlen megoldást látok, két lakást ebből a bevételből nem tudtok fenntartani, vagy ők költözzenek hozzád, vagy te hozzájuk, vagy keressetek egy olyan lakást, ahol elfértek, és futja a pénzetekből. Esetleg önkormányzati lakást is pályázhattok.
16/26 anonim válasza:
nem biztos, hogy egy településen laknak. lehet ahol a szülők, ott nincs is munka.
17/26 anonim válasza:
Költözz vissza hozzájuk, és az albérleti díjat megspórolod. Én is támogatom a szüleim, bár most anyu cége eléggé fellendült, így megoldják nélkülem, de ha kell, szó nélkül segítek nekik.
Valaha ők tartottak el engem, neveltek, most én adom vissza a segítségem.
18/26 anonim válasza:
Ha mindenáron támogatni akarod őket, akkor fogod magad és pár évet lehúzol külföldön. Ott vastagabb a boríték, ha melózol - abból már lehet támogatni is a szüleidet.
19/26 anonim válasza:
mi lenne ha haza költöznél és akkor nem fizetnél albérletet?
20/26 anonim válasza:
Lehet fura a kérdés, de nem lennél alkalmas hostess vagy irodavezetői munkára? Elvégzel egy tanfolyamot és ha jók a testi adottságaid : finom női domborulatok, a mell és popsi megfelelő nagysága és testalkat soványsága + mosoly. Akkor ennél jóval többet kereshetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!