Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a lányom...

Mit lehet tenni, ha a lányom és a barátnője ezt tervezik?

Figyelt kérdés
A lányom már egy ideje nagyon könyörgött egy yorki kutyáért, mert a barátnőjének is ilyen kutyája van. Végül kapott egyet a 15. születésnapjára. Most 1 éves a kutya. Észrevettem, hogy mostanában nagyon megy a susmus a lányok között, míg egyik nap amikor itt volt a lányom barátnője, véletlenül meghallottam, hogy pároztatni akarják a két kutyát (a miénk szuka, a barátnőé kan). Hallottam, hogy a pénzt témára terelődött a szó, mire a lányom csak annyit mondott "a pénz miatt ne aggódj". Nagyon ledöbbentem, hát mi nem tenyésztésre vettük azt a kiskutyát, csak házikedvencnek, az állatorvos árai meg az egekben vannak! Gondolok itt olyan, hogy bármilyen komplikáció lép fel, az legalább 70 ezer forint! A kölykök ellátásáról, felneveléséről nem is beszélve. A lányom meg biztos, hogy nem fog utánuk kakit takarítani, mert a saját kutyájával is csak akkor foglalkozik, ha épp kedve van hozzá. Nekem erre se időm, se pénzem, se energiám!
2014. aug. 28. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Az igaz, hogy a yorkie szaporítása komoly pénzt hoz a konyhára, mi is csináltuk, de nem olyan egyszerű, hogy csak megellik oszt jóvan. Törzskönyv, oltások, ellés utáni orvosi ellátás, vemhesség alatt is jó, ha látja doki. És ez nem olcsó, plusz rengeteg idő.
2014. aug. 28. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ivartalanítás amúgy is jó ötlet, ha nem akartok kölyköket!
2014. aug. 28. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A lanyod egy hulye, kis felelotlen csitri!

Most komolyan... Amugy 70ezer ft meg hagyjan, elarulom, hogy joval tobb. Az esetleges komplikaciokrol nem is beszelve. A yorki apro termete miatt elofordul a csaszarozas, a szoptatas miatt pedig pl. A daganat az emloiben...de meg folytathatnam.

Ulj le vele, es vilagositsd fel a hercegnot.

2014. aug. 28. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elvinném ivartalanítani. Lányok kitalálták már fejben meg is vették az új okos telefont a kölykök eladásából, én biztos nem adnék erre még esélyt sem.
2014. aug. 28. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Tehát vettél neki szülinapra egy kutyát,és nem rendezted le vele innentől az ő dolga és felelőssége.jó ideged van,mert tuti lepofoztam volna az első alkalomnál ha az ő kutyájáról nekem kell gondoskodni,sőt el is passzoltam volna a háztól.Akkor ha eddig nem,most itt az idő erélyesen közölni vele a tényállást.Amugy meg néz kisállat biztosítás után.valami baja van legalább a gyógykezelése ne küldjön padlóra.Nekem olyan lakásbiztosításom van,ami fizet a kutyára is 80%-ot ha beteg.
2014. aug. 28. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
80%

ezért nem szabad azért kutyát venni a gyereknek mert jaj de cuki. kapott volna egy halat, aztán pár hónap múlva hörcsögöt, és ha azokat ellátja, akkor 1-2 év múlva jöhet a kutya.

ivartalanítsd a kutyust!

2014. aug. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!