Jogos szerintetek, hogy a fiam és a barátnője ezt kérik tőlem?
Nagyon jó nagymama, "anyós" lehetsz :-) Gratulálok hozzá, hogy ez így sikerült! Ne hagyd, hogy elrontsák az unokáiddal és a "menyeddel" kialakult kapcsolatotokat. Még a fiadnak se hagyd! Meg kell érteniük, hogy neked az unokáid az elsők!
Én ezt a fiaddal beszélném meg egyébként, olyankor mikor nincs ott az új barátnője. A továbbiakat neki kellene megbeszélnie a barátnőjével.
A jelenlegi barátnő vegye tudomásul, hogy ő a 2. a sorban.
Nem lehet az unokáidat kiradírozni. Te nem a menyeden segítesz elsősorban, hanem ápolod az unokáiddal való kapcsolatot - talán a fiad helyett is. Ki tudja, hogy öreg korod támogatója éppen valamelyik unokád lesz.
Ha elígérkeztél, akkor ne visszakozz egy szimpla vacsora kedvéért! Nyilván az új barátnőt is elfogadod, de nem dobod el az előző tartós kapcsolatot az ő kedvéért. Ha ezt nem érti meg, akkor ő középső kapcsolat lesz, nem a második.
Nézd az unokáidat, akiknek te vagy a nagyi!
Első olvasatra csak annyit, hogy szuper a hozzáállásod, nem az a tipikus "anyós" típus, hanem inkább baráti... Szóval le a kalappal.
A válaszom többi részét később, még átgondolom!
(Csak annyit...: Esetleg ha a menyeddel+unokáiddal már meg van beszélve valami, és pont akkorra hívnak a fiadék, nem lehet, hogy nem a menyedre hivatkozol, hanem csak azt mondod nem érsz rá??? tehát hogy ne mindig csak annak a nőnek a nevét emlegesd előttük...
+ Jófej lehetsz, szerintem meg tudnád beszélni ezt az új barátnővel! Nem kell sezrintem se az unokákat elhanyagolni, se az új nőt!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!