Jogos szerintetek, hogy a fiam és a barátnője ezt kérik tőlem?
És ha a szomszédasszonyoddal kávéznál néha napján, meg neki festenéd haji egyszer a haját, meg vele mennél el néha mondjuk templomba :) vagy más programra, akkor mi lenne? Azt se néznék jó szemmel?
Örüljön a fiad, hogy ha már ő nincs jelen a gyerekei életében. Legalább te besegítesz! Az új barátnője meg örüljön, hogy a fiadnak addig se kell a gyerekeivel időt töltenie, hanem azt az időt mind a barátnővjével töltheti.
Egyébként tudnia kellett, hogy kivel kezd kapcsolatot, amikor egy gyerekes apukával kezdett...
Te tulajdonképpen az apjukat helyettesíted, hisz ha ilyen közel laktok, neki illene néha vigyázni a gyerekekre a kötelezően előírt időn kívül is (sőt normális apa magától ajánlaná fel, hogy hétközben is elviszi néha a gyerekeket).
Amúgy én főleg azon akadnék ki, hogy az új barátnő nem mondja a szemembe hogy mi a baja, hanem üzenget és a háttérben kombinál. A fiadnak ha lett volna baja, akkor már eddig is szólt volna, ez csak a csaj hisztije. Szerintem ha ilyen szinten részt veszel az unokák életében, igenis hozzátartozik, hogy néha van közös program, mert igenis kell beszélnetek a gyerekekről amikor nincsenek ott, biztos van olyan nevelési/viselkedési kérdés, amiben közös nevezőre kell jutnotok a volt barátnővel. Ezt pedig nyilván nem a gyerekek előtt ildomos megbeszélned.
Amúgy én azt tenném, hogy ezt elmondanám a következő találkozás alkalmával az új barátnőnek (természetesen a fiam jelenlétében) és biztosítanám, hogy ennek ellenére őt is nagyon szeretem és szimpatikus. illetve neki is fogok ennyit segíteni ha lesznek unokák.
A fiad keressen egy normális nőt, aki nem ennyire idióta!
Egyértelmű, hogy nem azzal leszel mindig jó kapcsolatban, aki a fiad aktuális nője, hanem akivel te akarsz.
Én a helyedben már megmondtam volna az új barátnőnek, hogy hol van az Ő helye... azért ne a málna egye meg a macit, röhejesen hangzik, hogy a fiad és a csaja meg akarják szabni neked, hogy kivel-mikor-mennyi időre találkozhatsz.
Ha meg a szép szóból nem értenek, (ti. "semmi közötök hozzá") tudomást se kell venni új hölgyről, amíg le nem szokik az ilyen idióta gondolatokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!