Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos szerintetek, hogy a...

Jogos szerintetek, hogy a fiam és a barátnője ezt kérik tőlem?

Figyelt kérdés
45 éves vagyok, a fiam 27. Volt egy párja, akivel nem voltak házasok, de az egyszerűség kedvéért úgy írom, hogy a volt menyem, ugyanis 7 évig voltak együtt és 2 gyerekük született. Aztán szétmentek. A fiam rendesen látogatja a gyerekeit, de munka miatt csak a kötelező 2 heti hétvégi láthatásokra tudja elhozni őket, olyankor is inkább mindig együtt csináltak valamit, nem igazán hozta hozzám. Így én nagyon keveset láttam az unokáimat. Végül vettem a bátorságot és megkérdeztem a volt menyemet, gond lenne-e neki, ha én néha meglátogatnám őket, esetleg elhoznám, mert a fiamon láthatási idejében alig vannak itt. Ő ennek nagyon örült, mert amúgy is nehéz volt neki egyedül a picikkel (most 4 és 6 évesek), hiszen már visszament dolgozni és a szülei messze laknak. Azóta ő viszi őket reggel oviba suliba, viszont én megyek értük, mert előbb végzek a munkával, elhozom őket, nálam ebédelnek, játszanak, este viszem haza őket. Ezen kívül is sokat vagyok ott néha hétvégén is, mikor felhív, hogy elintézni valója lenne, akkor egész nap vigyázok rájuk. Jó a viszonyunk, sokat szoktunk beszélgetni is. Eddig ezzel semmi gond nem volt. Most viszont van a fiamnak új barátnője. Már bemutatta nekem a nőt (szintén 25 éves), és nincsen vele semmi gondom, szimpatikus volt elsőre. Szoktam hozzám jönni vacsorára, ebédre, beszélgetni, szóval minden rendben volt eddig. Tegnap viszont a fiam előállt azzal, hogy az új párját nagyon zavarja, hogy én ennyi időt töltök az exével, meg hogy ő ezért úgy érzi hogy ő csak a második lehet, és kérte a fiam kevesebbet járjak a volt menyemhez, inkább az új barátnőjével csináljak olyan programokat, amiket most a másik nővel (pl délutáni kávézás, beszélgetés). Nem tudom eldönteni jogos-e a kérésük, mert én szerintem nem! Ez az egész szerintem abból indult ki, hogy tegnap mondták, hogy szombat este jönnének vacsira, én meg mondtam, hogy sajnos a szombat este nem jó, mert megígértem a volt menyemnek, hogy átmegyek hozzá vigyázni a gyerekekre késő estig, mert ő esküvőre megy. Ez először fordult elő. Szerintem ez lehet a bajuk. Ha beleképzelitek magatokat az új barátnő helyébe, tényleg bántó ha ilyen az "anyósotok"? Mert nem akarok vele sem rossz kapcsolatot.
2014. jún. 5. 16:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
62%

Szóval azt akartam mondani, hogy a fiadnak kellene elgondolkodnia, hogy komolyan gondolja-e ezt a nőt. Mert ha igen, akkor ideje lenne jobban megnyílnia előtte. Ha pedig más baj is van a kapcsolatukban, akkor még idejében rendbe tenni!

Ha pedig dilis a nő, akkor ideje elhagynia...

2014. jún. 6. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!