Jogos szerintetek, hogy a fiam és a barátnője ezt kérik tőlem?
biztos az csipin a szemét, hogy nem mutatta be a gyerekeket a fiad.
am ha fél év után se érzi komolynak, akkor később se fogja!
Elöször te vagy túl sokat az exxel meg az unokakkal.
Aztan a fiad ne talalkozzon az exxel.
Aztan mar a gyerekekkel se...
Minden tiszteletem a tiéd, hogy így törődsz az unokáiddal és segítesz az anyjuknak.
Szerintem sem jogos az aktuális barátnő elvárása. A fiad hozzáállása is elég furcsa számomra. Miért baj az, hogy jóban vagy a volt menyeddel? Az aktuális barátnőnek kevesebb jut belőled? Vagy csak az fáj neki, hogy valaki nem őt ajnározza? Hát nem tudom, de félő, hogy egyszer majd te kerülsz sorra, és a fiadtól fogja azt kérni, hogy ne találkozzon veled annyit... Fél év után meg miért szeretné meghatározni, hogy te kivel és mennyit találkozz? Szerintem annyira jó, hogy ilyen jóban vagy a volt menyeddel, kár lenne ezt elrontani. Inkább ne beszélj arról, hogy mennyit találkoztok, ha ennyire irigy. Mindenesetre nem árt vigyázni ezzel az új barátnővel.
Természetesen nem jogos.
Abban bízhatsz, hogy ez a buta liba eltűnik a fiad mellől.
-Amit az 5#-ös válaszoló írt.. Simán lehet, hogy ez van...!!!
-De az is lehet, hogy mégsem rossz szándékú az a nő, csak egy kissé lelki sérült, elhagyatottnak érzi magát. Pl esetleg ha nem volt jó gyerekkora, vagy nincsenek közeli barátai... És ezért úgy van vele, hogy a jövőben kialakított kapcsolataira koncentrál, főleg a párkapcsolatára. Tehát a párjával és annak családjával jó és szoros kapcsolatot képzel és nem felületeset...
Hát ez is lehet akár, hogy ez van, de nem látja megvalósulni, és rosszul kommunikálja...
-Vagy ha nem az előbbiek, akkor még az is lehet, hogy közte és a fiad között nincs minden rendben! Vagy nem illenek össze, vagy a fiad nem veszi túl komolyan és ahelyett, hogy az alapproblémát megszüntetnék, inkább keresnek mást, amin vitatkozhatnak. Pl. ha a lánynak az a baja mondjuk, hogy nem elég figyelmes vele a fiad, akkor ahelyett, hogy elmondaná, mi hiányzik neki, inkább keres mást amit a fiad fejéhez vághat, pl. hogy anyád se kedvel, mert mindig az exeddel van, vagy hasonló...
Ez utóbbit, mármint, hogy talán nem stimmel minden köztük, azért is tartom elképzelhetőnek, mert az elvált vagy hosszú kapcsolatot hátrahagyott férfiak, akinek gyerekük is van, azok az esetek többségében nem arra törekednek, hogy azonnal megtalálják az igazit, akivel szintén családot alapíthatnak. A legtöbbjüknek elege van a kötöttségekből, mert már egyszer pórul járt, és inkább csak barátnőzni vágyik, még ha tartós kapcsolatként is, de semmiképpen nem holtomiglant, családot, gyereket ígérve... Márpedig minden normális felfogású nő szeretne családot, gyereket, és nem a teljes bizonytalanságban tengődni időtlen-időkig barátnői szerepkörben.
Azt írod:
"Mikor a fiam elviszi őket hétvégére olyankor nincsenek együtt az új lánnyal, nem akarja neki bemutatni őket, amíg nem biztos a kapcsolat (kb fél éve vannak együtt). "
Már fél éve vannak együtt, és a fiad még mindig azt mondja, hogy nem biztos a kapcsolat? Mi nem biztos benne? Akkor hát tényleg az van, hogy nem akarja ezt a lányt társául, csak húzza az agyát és az idejét? Csoda ezek után, hogy hisztis?! Nézzük megint a lányzó oldalát: Ha összejövünk valakivel és még fél év után sem hagyja magát megismerni, még fél év után is titkolja előttünk a gyerekeit (úgy értem nem akarja, hogy találkozzunk vele), akkor az nem egyértelmű jele annak, hogy nem vesz minket komolyan és valójában egyáltalán nem akar bemutatni a gyerekeinek????!! Kérdező! Vannak a fiadnak barátai, akikkel néha összejár? Őket bemutatta már a barátnőjének? Vagy rajtad kívül más rokonotoknak bemutatta már? Vagy ők is tabuk, mint a gyerekei?
És még ott van az a tény is, hogy 25 éves. Rendben felnőtt, de azért igen fiatalka még. Talán naiv is. De hogy simán lehet, hogy rosszul kommunikálja, amit szeretne, és ha igaza is van, hisztisen reagálva mégis ő tűnhet a rossznak, az is biztos.
Ha egy tizessel több lenne már, úgy 35 év körüli, akkor talán nem produkálna ilyen gyerekesnek tűnő dolgokat, hanem határozottan megmondta volna már 1-2 hónappal ezelőtt a fiadnak, hogy "kész vége elhagylak, ha ennyire nem veszel komolyan és annyira sem bízol bennem, hogy beszélj a múltadról és nekem is bemutasd a gyerekeidet, akkor keress magadnak más játékszert..."!
Bocsi Kérdező! Egyáltalán nem biztos, hogy az utóbbi eset van, csak hát ez is lehet! Meg amit az 5-ös írt, az is. Ennyi infóból nem tudhatjuk mi. Csak azért írtam le, mert kérdezted, hogy másképp fog-e gondolkodni, ha megismeri a gyerekeket.
Egy azonban biztos. Neked nem kell, hogy fájjon a fejed amiatt, hogy az unokáiddal és az anyjukkal találkozol. Magánügyed kivel mennyi időt töltesz, még a fiadnak sincs beleszólása, nemhogy másnak, szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!