Miért csúfol a saját anyám?
Figyelt kérdés
Már jó pár hete hallom anyámtól folyamatosan,hogy milyen ocsmány vagyok.Egyik nap a tévéztem,mire anya leült oda és nézett vigyorogva.Megkérdeztem,hogy mi az,erre ő azt mondta azt bámulja milyen hányinger a fejem.Erre én elmentem a másik szobába és sírtam.Apa pár óra múlva jött haza és nagyon leszídta anyát,hogy hogy mondhat rám ilyet.Anya letagadta persze,hogy ilyet mondott volna.A további napokban is piszkált!Ezeket mondta:Birkafejű,klozet arcú.Már elegem van belőle!Régebben dicsért,hogy milyen szép és okos vagyok.Nem tudom,hogy mi oka van arra,hogy ezt mondja.Szőke,göndőr a hajam és vékony vagyok.Talán az orrom pisze!Szerintetek?Én szeretem anyát,de amiket mond az bántja a lelkem!2014. aug. 25. 20:56
22/29 anonim válasza:
Hát, erre csak azt lehet mondani, hogy a kúvaanyádat( a vicc kedvéért). Egyébként vedd fel diktafonnal, telóval, és mutasd meg apádnak. Kár, hogy akitől az ember a védelmet várná, az bántja.
23/29 anonim válasza:
A hangfelvétel tényleg jó ötlet, ha az apád már nem hisz neked. Eleve, nem gondol bele apukád abba, hogy mégis mi a fenéért találnál ki ilyet? Egyértelmű, hogy nem kitaláltad unalmadban.
Azt nem értem, hogy gondolhat egy anyuka ilyet a saját gyerekéről. Mármint egy anyukának a világ legrondább gyereke is gyönyörű és megvédi mindentől. Most már én is csak arra tudok gondolni, hogy elmebeteg vagy hasonló.
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!Nekem nincsen telefonom,diktafonom egyébként.Sajnos tegnap este anyával nagyon csúnyán összevesztem.Ma délelőtt akartam vele beszélni,de megakart verni,mikor meglátott.Kezdek tőle félni!A szobámban voltam egész délután és nem mertem kimenni.Amikor anya hirtelen elment.Felhívtam a nővérem,hogy jöjjön értem és vigyen magával,de gyorsan.17 órakor megjött és mondta,hogy csomagoljak össze,mivel hozzá költözők.Éppen befejeztem volna a pakolást,mikor meghallottam,hogy anya haza jött.Tiszta ideg volt!Bement a konyhába és egy kést vett elő!Azzal hadonászott,miközben sírt.Végül a nővérem elvette tőle és mondta,hogy nyugodjon le.Ekkor elindultunk a nővérem házához.Anya pedig kiállt az erkélyre és ordibálva sírt,hogy jöjjünk vissza.Most a nővéremnél vagyok és nem tudom,hogy mi lesz.
2014. aug. 26. 19:52
25/29 anonim válasza:
Ilyenkor hol van apukád? Ez azért egy kicsit durva.
26/29 A kérdező kommentje:
Apa szinte egész nap dolgozik.
2014. aug. 26. 21:10
27/29 anonim válasza:
Te jó ég kérdező.Ez valóban igaz sztori?Apukád azóta gondolom tudja mi történt?Majd írd meg mi volt.Nagyon remélem ez kamu sztori de sajnos akadnak olyan betegségek amiknek ez a következménye.
28/29 anonim válasza:
Hány éves a nővéred? Annyi eszetek sincs, hogy ilyenkor fog egy telefont, 112-t tárcsáz, és elmondja, hogy anyád késsel örjöng? Rendőrség és mentő jön, és máris megnézik, anyádnak mi baja. Mert valami baja van, az biztos.
29/29 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu!Higgyétek el nem poénból mondom el nektek,hogy milyen az anyám és kérek tanácsot!Viszont most nyugi van otthon.Apa ma vitt haza a nővéremtől,aki 26 éves,hogy ne féljek anyától.Kiderült,hogy gyógyszerekre iszik alkoholt.Most pár napig phisziátrián lesz.Remélem megoldódnak a dolgók!Köszönöm a tanácsaitokat!
2014. aug. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!