Miért ennyire fukar velem a saját anyám?
Ma kértem tőle hogy hétvégén vegyünk egy új táskát mert a régin már lassan akkora lyuk van hogy cipzározni se kellesz ahhoz, hogy kivegyem a könyveket.Erre előjött a félévimmel és hogy esetleg gimi kezdésre kapok egy új táskát.De bezzeg apám akárhányszor kér pénzt kocsmára, vagy szerencsejátékra neki mindig ad.Pedig én sosem szoktam tőle kérni.Nagyon ritkán de akkor is csak ha kell valamire pl.: bérletre.
Szóval tényleg ennyire nehéz lenne 2-3000ft-ot feláldozni egy akármilyen táskára?Pedig ha összeszámolnám eddigi életem alatt ami pénzt adott apámnak..Hát nemhogy egy táskát..egy egész táskagyárat lehetne belőle venni.
Az apád keresi meg azt a pénzt amiből anyukád "ad" neki-mivel, gondolom ő osztja be a pénzt.
Nyilván nem egy "akármilyen" táskát akarnál vele vetetni.
Nincs zsebpénzed? Nálunk 16 éves korunk óta mi vesszük saját magunknak a cuccainkat. (Havi 5.000 HUF)
Mondtam hogy nem szoktam kérni és adni se szokott magától.
Egyébként pont fordítva van.Apám nem dolgozik egyedül anyám keres.
Jó ötlet amit előző mondd, ha anyudra nem tudsz hatni megpróbálhatsz kérni a nagyszüleidtől.
Ha tényleg nem valami csillivilli méregdrága táskát akarsz akkor nem értem a szüleid problémáját, a dolgok elromlanak és újat kell néha venni. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!