Miért csúfol a saját anyám?
Ha korábban nem volt ilyen soha, akkor sajnos valóban esélyes, hogy valamilyen betegsége van, ami az agyára is kihat.
Ne vedd magadra, amiket mond, inkább beszélj apukáddal, hogy vigye el orvoshoz, mert ez nem játék. (ha 10-13 éves lenne anyukád, azt mondanám, buta játékot játszik, de ha egy felnőtt nő így viselkedik hirtelen, annak valami oka van)
mintha én írtam volna..
én is rengetegszer hallottam anyától hogy " milyen undorítóan nézel ki" mindenki szerint azért mondta mert féltékeny. Ugyanis nekem sikerült lefogyni,mindenki dicsért hogy milyen csinos lettem,ő meg még mindig szenved a kilóival..
bár sose értettem hogy egy anya hogy mondhat ilyet a saját gyerekére..
Most beszéltem vele.Nem sokra jutottam!Ez a beszélgetés ment le:
Én:Anya!Van valami,amit szeretnék veled megbeszélni.
Anya:Mit akarsz már?
Én:Te miért szoktál csúfolni?Tudod,hogy ez nekem,hogy esik?
Anya:Nem komolyan szoktam mondani!Ne vedd a szívedre!Olyan puhány vagy!Mindenen sírsz!(Itt eljátszotta,pedig,hogy szoktam sírni.)
Én:Erről beszélek!Ne cseszegess!
Anya:Ha nem tetszik valami,akkor menj el öreganyádhoz!!
Én:El is megyek!!!!
Esetleg "véletlen" felvehetnéd telefonon amikor anyud minősítget, és akkor apud is hátha komolyan veszi, és akkor hátha el tudok indulni. Vagy a doki felé, vagy hogy ne anyud neveljen, mert ha tényleg ilyen, akkor pár év, és olyan sérüléseket szenvedsz, hogy nem leszel ép ember.
Én is a betegség fele hajlok, anyósom hasonló.
A sógornőm elvesztette a babáját, majd mikor anyós megtudta, azt mondta neki, hogy milyen fasza dolog a gyerek, és reméli hogy sógornőm ezt nem fogja soha megtudni. A sógoromnak meg nekiesett hogy mennyire utálja, látni sem bírja. Pedig sógorom volt az agyonkényeztetett, de még nem is olyan rég. Apósom szerint évről-évre rosszabb, nem volt mindig ennyire ilyen.
Más dolgai is vannak, de ez teljesen idevág. Persze nem zárható ki, hogy anyós alapból nem hajlik-e hasonló dolgokra, de betegség is simán kihozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!