Szeptember vegen szuletik az elso gyermekem, erre eesanyam tegnap bejelentette, hogy terhes, mit gondoltok a kesei gyermek valallasrol?
Nagyon kiborultam, most is ugy elnek mint a nyugdijasok (anyu 45 apu 47 eves es ugy egy evvel idosebbek lesznek mire anyu megszul).
A noveremnek van egy 3 eves fia es ha latogatoba mennek anyu mindig veszekszik, hogy ne szaladgaljon, maradjon csendbe, nezze a tv-t nyugodtan.
Szoval nekik mar nem kellene egy gyerek, mert nincs turelmuk.
Ezt nekik is elmondtam es apa ugy gondolja majd a gyerek megfiatalitja oket, es erez magaban annyi erot, hogy felnevelje. Egy 15 eves kamaszhoz 63 evesen lesz energiaja??
Ezt már én is elmagyaráztam egyszer,de le lettem hurrogva! Én nem akarok a gyerek nagyanyja lenni,mikor az anyja vagyok és van neki tényleges nagyszülője!
Nem akarom a gyerekemet attól megfosztani,hogy nem ismeri a nagyszüleit esetleg a dédnagyszüleit,mert fontosabb volt a pénz és karrier...
Szeretnék a gyerekeimmel játszani,szórakozni,szeretném,ha járhatna a mamához és látogathatnánk a dédiket!
És nem utolsó sorban én is szeretnék unokákat és esetleg dédunokákat! Persze ez függ a gyerekek mentalitásától és hogy ők mit szeretnének az életben,tehát nem kényszer,de az alapot megadtam!
Nem vagyok abortusz ellenes és fordítva,mindenki eldönti,hogy mit szeretne kezdeni az életével és abba mi fér bele.A szüleid éreznek magukban anyit,hogy bevállalna még egy gyereket.Remélhetőleg belátják majd,hogy nem lesz egyszerű és más lesz minden,mint veletek anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!