Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeptember vegen szuletik az...

Szeptember vegen szuletik az elso gyermekem, erre eesanyam tegnap bejelentette, hogy terhes, mit gondoltok a kesei gyermek valallasrol?

Figyelt kérdés

Nagyon kiborultam, most is ugy elnek mint a nyugdijasok (anyu 45 apu 47 eves es ugy egy evvel idosebbek lesznek mire anyu megszul).

A noveremnek van egy 3 eves fia es ha latogatoba mennek anyu mindig veszekszik, hogy ne szaladgaljon, maradjon csendbe, nezze a tv-t nyugodtan.

Szoval nekik mar nem kellene egy gyerek, mert nincs turelmuk.

Ezt nekik is elmondtam es apa ugy gondolja majd a gyerek megfiatalitja oket, es erez magaban annyi erot, hogy felnevelje. Egy 15 eves kamaszhoz 63 evesen lesz energiaja??

2014. aug. 25. 10:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
67%

29: ne keverd a szezont a fazonnal, hogy jön ide a szex? igen hajnalban jártam haza, és a fél város átment rajtam, nyugodjál meg. te mutass nekem egy tinit akit sose kívánta a pokolba a szüleit? és nem bulizott.

rajtad kívül!

2014. aug. 25. 13:41
 32/43 anonim ***** válasza:
66%

Azért már anyukád elég idős, nem kéne ilyen korban már szülni... Másrészt meg a gyereketek majdnem egy idős lesz? A testvéred meg a saját gyereked? Nekem ez azért sok.

Most még oké,hogy nem öregek de mint mondtad mikor a gyerek 15 lesz ők már javában a nagyszülő korban vannak... Én nagyon kiakadnék és megmondanám nekik, hogy oké nem az én dolgom, de aztán mikor le akarják passzolni akkor is az ő gyerekük legyen...

Várom,hogy lepontozzanak

2014. aug. 25. 14:01
 33/43 anonim ***** válasza:
66%
Én meg azt gondolom nem normálisak.De ha nekik ez kell,ne is törödj vele.Majd ha nem bírják se idegileg se fizikailag a gyürődést,nos akkor is oldják meg ahogy tudják.Azért más egy unokával,az ember kifárad haza viszi és kész.de ők nem vihetik sehová.Felelőtlenség ebbe a korba gyereket vállalni.De majd tanulnak a maguk kárán ők is
2014. aug. 25. 14:02
 34/43 A kérdező kommentje:

Eloszor is nem a semmi szulok, ahogy a noverem sem.

Masodszor, miert lennek irigy az anyamra? A noverem gyerkevel sem foglalkozott csak panaszkodott funek-fanak, hogy nem viszi a kicsit, de amikor meg vitte es sirt vagy kesobb pakolaszott, maszott jott-ment fel ora utan mar nembirta elviselni, hogy ott vannak. Ha a pici beteg volt es hivtuk, hogy szerinte mit tegyen mindenre (hasfajas, foga jottt, nem evett) azt mondte hat nem tudom vidd orvoshoz. Mindig mondogatja vigyazz a kicsire es ha a noverem megkeri akkor pont nem er ra volt olyan hogy anyueknal voltunk es a noveremnek dolga volt es en felajanlottam hogy addig a 20 percig vigyazzok ra erre apa meg anya kiakadt hogy ott nem mert ha felebred sirnifog az anyja utan es ok nem tudnak pihenni meg a hetvegen sem a siro gyerek miatt es ha vigyazzni akarok ra akkor azt a sajat lakasomba tegyem.

Izuleti problemai vannak, a csipojevel is baj van, gerincserve van es meg sorolhatnam.

Ja es majd jon a lelki zsarolassal hogy hat a mi testverunk miert nem foglalkozzunk vele.. de a kicsit nem akarom miattuk buntetni.

2014. aug. 25. 14:19
 35/43 anonim ***** válasza:
Kérdezőpont hogy a fiatal anyák akarják állandóan nagyira sózni az unokát,pont mint a te nővéred ahogy írok, akkor meg miről beszélsz.
2014. aug. 25. 15:34
 36/43 A kérdező kommentje:
Akkor te valamit felreertettelm.
2014. aug. 25. 16:06
 37/43 anonim ***** válasza:
#31!! Itt vagyok ;)
2014. aug. 25. 16:23
 38/43 anonim ***** válasza:
65%
miért nővéred 21évesen mire szült? volt megtakarítása vagy csak egy gazdag palija?látszik, hogy a munkáért nem vagytok oda de beleszólni más életébe, az megy
2014. aug. 25. 16:32
 39/43 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy most a 45-47 éves szülőket hogy szidjátok! Bezzeg,amikor arról van szó,hogy mi az ideális kor a szüléshez, a válaszolók 90%-a 40 feletti kort mondja jónak!

Amondó vagyok,hogy sok szempontból a 30-as évek alatt jó szülni. Az egzisztencia és a 300ezrres babakocsi nem lényeg! Később is ki lehet alakítani.

2014. aug. 25. 22:49
 40/43 anonim ***** válasza:

39 Igen, mert itt több ember válaszol és nem egy :)

Mindenki mást gondol erről, de az szerintem is nonszensz, hogy egyesek szerint teljesen oké 45 évesen szülni. Szerintem van olyan helyzet amikor oké, ha tényleg nagyon muszáj, mondjuk első gyerek lenne, bár akkor nagyobb a kockázat is, de azért nekem minden nőgyógyászom azt mondta, hogy 30 alatt jó szülni és fölötte pedig sokszor gondok vannak. Attól még hogy manapság kitolódott a tanulás időszaka, a karrierépítés is éveket vesz el, attól még a nők teste ugyanúgy öregszik. Tudom, hogy sokakat érint ez az egész, de nem kell ilyen szűklátókörűnek lenni. 33 éves vagyok és még nincs gyerekem, de be tudom legalább látni, hogy hamarabb kellett volna szülnöm és ha úgy alakul, hogy 45 évesen jön össze, akkor már igencsak átgondolnám, hogy mit csináljak, mert nem jó önzésből szülni, hogy nekem akkor is kell a gyerek, én az ő érdekeit is akarom nézni és szerintem nem lesz annyira jó a gyereknek ha már nem tudok utána szaladgálni amikor 3-4 éves, mert mondjuk rossz már a térdem, vagy a derekam. Pl. apósom rohangált az unokák után és olyan komoly gond lett a térdével, hogy hónapok óta kezelik, komoly fájdalmai vannak. De természetesen az érdeklődési kör változása is gátat szabhat egy jó szülő-gyermek kapcsolatnak és az idősebb embereket általában más érdekli, mint a fiatalabbakat.

2014. aug. 26. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!