Szeptember vegen szuletik az elso gyermekem, erre eesanyam tegnap bejelentette, hogy terhes, mit gondoltok a kesei gyermek valallasrol?
Nagyon kiborultam, most is ugy elnek mint a nyugdijasok (anyu 45 apu 47 eves es ugy egy evvel idosebbek lesznek mire anyu megszul).
A noveremnek van egy 3 eves fia es ha latogatoba mennek anyu mindig veszekszik, hogy ne szaladgaljon, maradjon csendbe, nezze a tv-t nyugodtan.
Szoval nekik mar nem kellene egy gyerek, mert nincs turelmuk.
Ezt nekik is elmondtam es apa ugy gondolja majd a gyerek megfiatalitja oket, es erez magaban annyi erot, hogy felnevelje. Egy 15 eves kamaszhoz 63 evesen lesz energiaja??
22, gondolom te simán abortuszra küldenéd, mert mit szólnának a szomszédok is, ugye?
Ugyanolyan buta vagy, mint a kérdező, aki fél, hogy nem ő lesz a szenzáció a gyerekével... Szánalmas...
25: én nem. Tiszteltem és becsültem őket, és soha nem akartam megmondani nekik, hogy mit csináljanak és mit nem.
És időben mentem haza, nem hajnalban.
jaj bocsi.
magamból indultam ki, hogy szörnyű fiatal voltam és utáltam őket, meg hajnalban mentem haza, mert buliztam
de te szentéletű vagy és csak én vagyok ilyen rossz gyerek :D
Nem túl szerencsés, tényleg elég idősek. Lélekben lehet, hogy fiatalok, de a test bizony nem mindig bírja a tempót.
Fel tudják nevelni, az biztos, de nem sokáig lehetnek részei a gyermekük életének, ami szomorú, az pedig még inkább, hogy a gyermekük gyermekét, az unokájukat nem is fogják ismerni. Egy gyerekhez viszont senki nem fiatalodik vissza, ugyanis megterhelő felnevelni lelkileg és testileg is, akkor is, ha ezermillió szép és boldog pillanatot okoz. Max. fel lehet nőni hozzá.
Nem véletlen, hogy egy bizonyos kor fölött 40-45 már örökbe fogadni sem lehet. Anyukád testét nagyon meg fogja viselni a terhesség, hát még a szülés. Remélem egészséges baba lesz, mert ennyi idősen rengeteg a kockázat.
Viszont tényleg nem a te dolgod, ha tervezték, ha nem, megtartják, próbálj nekik segíteni, és támogasd őket, annak ellenére hogy nem értesz velük egyet, már ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!