Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeptember vegen szuletik az...

Szeptember vegen szuletik az elso gyermekem, erre eesanyam tegnap bejelentette, hogy terhes, mit gondoltok a kesei gyermek valallasrol?

Figyelt kérdés

Nagyon kiborultam, most is ugy elnek mint a nyugdijasok (anyu 45 apu 47 eves es ugy egy evvel idosebbek lesznek mire anyu megszul).

A noveremnek van egy 3 eves fia es ha latogatoba mennek anyu mindig veszekszik, hogy ne szaladgaljon, maradjon csendbe, nezze a tv-t nyugodtan.

Szoval nekik mar nem kellene egy gyerek, mert nincs turelmuk.

Ezt nekik is elmondtam es apa ugy gondolja majd a gyerek megfiatalitja oket, es erez magaban annyi erot, hogy felnevelje. Egy 15 eves kamaszhoz 63 evesen lesz energiaja??

2014. aug. 25. 10:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
20, lehet hogy te nem de azt is fogadd el, hogy vannak olyan gyerekek akik nem azt nézik hány évesek a szüleik, hanem csak lazán hálásak azért mert nevelik és szeretik őket. Ahol szeretet van ott nem számít semmi. Igaz van akinek az a fontos hogy tudjon bulizni az anyjával, de nem mindenki ilyen.
2014. aug. 25. 12:29
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
21 Én mindent elfogadok. Csak próbáltam egy másik oldalról megközelíteni a kérdést. Sok függ attól is, hogy ki milyen személyiség, mert van aki 70 évesen is teljesen jó fej, más meg már 40 évesen elviselhetetlen idegbeteg. És ebben megértem a kérdezőt, ha tényleg már most nyugdíjas életmódot folytatnak a szülei, akkor szerintem sem érdemes gyereket szülni.
2014. aug. 25. 12:36
 23/43 anonim ***** válasza:
42%

22, gondolom te simán abortuszra küldenéd, mert mit szólnának a szomszédok is, ugye?

Ugyanolyan buta vagy, mint a kérdező, aki fél, hogy nem ő lesz a szenzáció a gyerekével... Szánalmas...

2014. aug. 25. 12:43
 24/43 anonim ***** válasza:
41%
Szerinetem egyenlőre a kérdező lesz a szenzáció, mivel az ő gyereke most fog megszületni, a másik gyerek pedig minimum fél év múlva.
2014. aug. 25. 12:45
 25/43 anonim ***** válasza:
87%
egy 24 évesnek még jó, hogy nyugdíjas egy 45-47 éves ember élete. a 45 évesnek meg pont az a jó. te sose tartottad a szüleidet őskövületnek mikor te hajnalban értél haza, ők meg nagyban horkoltak? dehogynem! ezzel mindenki így van, egy bizonyos pontján az életének!
2014. aug. 25. 12:45
 26/43 anonim ***** válasza:
23%

25: én nem. Tiszteltem és becsültem őket, és soha nem akartam megmondani nekik, hogy mit csináljanak és mit nem.

És időben mentem haza, nem hajnalban.

2014. aug. 25. 12:49
 27/43 anonim ***** válasza:
25%

jaj bocsi.

magamból indultam ki, hogy szörnyű fiatal voltam és utáltam őket, meg hajnalban mentem haza, mert buliztam

de te szentéletű vagy és csak én vagyok ilyen rossz gyerek :D

2014. aug. 25. 12:50
 28/43 anonim ***** válasza:
58%
Én most vagyok 15 éves és apukám 44, anyukám pedig már 50 felett van. Lehet, hogy még nem öregek, de szerintem már én sem kellettem volna nekik. Most meg már pláne nem való nekik a gyerek. Hozzám sem volt és most sincs türelmük, nem s érdekli őket, hogy beszélek hozzájuk vagy ha el akarom mesélni, hogy mi történt a suliban. A tanulás sem foglalkoztatja őket, vigyek haza jó jegyeket, de azt, ha kérdezek tőlük valamit a tananyaggal kapcsolatban vagy, hogy valamiben segytsenek azt meg sem hallják. Azt mondják hagyjam őket békén és ők úgyis máshogy tanulták, ami lehet, hogy igaz, de nem is érdekli őket abszolút. Elengedni elengednek a barátaimmal délután, de hozzánk ritkán jöhetnek mert nem szeretik, ha "idegenek" (akiket és a családjukat minimum 12 éve ismernek) járnak a házban és zavarjuk őt (mikor csak csukott ajtónál beszélgetünk a szobámban). Tiszta hisztisek mindenre, semmit nem szabad csinálni mert az nem jó. Nem járnak sehova se együtt, se barátokkal, hozzánk néha átjön egy munkatárs, de nagyon ritkán. Nekik így jó, de én szívesen mennék velük családi programokra, de sosem szoktunk. Ha felhozom nekik, hogy lemehetnénk egy napra akár a Balatonra, akkor tiszta hülye vagyok meg miért találok ki ilyen baromságokat. Régebben jártunk nyaralni, de az sem volt jó mert ők csak egész nap a tv előtt feküdtek mint itthon. Szerintem ez csak az miatt van, hogy már idősebbek, van egy nagyobb testvérem, akivel mintha teljesen más emberek lettek volna. Őt most is jobban szeretik mert vele már nem kell foglalkozniuk mert felnőtt. Én egyáltalán nem szeretem, hogy ilyenek. Egyébként minden rokon kisgyereket, babát puszilgatnak, ölelgetnek, taperolnak, de ha a sajátjuk lenne, akkor már nem csinálnák ezt.
2014. aug. 25. 13:06
 29/43 anonim ***** válasza:
27%
Nem hiszem, hogy szentnek kell tartanom magam, csak mert nem járkáltam hajnalban haza :) De te is olyan vagy, aki szerint akiben nem járt elég pénisz, az valójában vegetált, úgyhogy annyira nem mérvadó a véleményed :D
2014. aug. 25. 13:13
 30/43 anonim ***** válasza:
78%

Nem túl szerencsés, tényleg elég idősek. Lélekben lehet, hogy fiatalok, de a test bizony nem mindig bírja a tempót.

Fel tudják nevelni, az biztos, de nem sokáig lehetnek részei a gyermekük életének, ami szomorú, az pedig még inkább, hogy a gyermekük gyermekét, az unokájukat nem is fogják ismerni. Egy gyerekhez viszont senki nem fiatalodik vissza, ugyanis megterhelő felnevelni lelkileg és testileg is, akkor is, ha ezermillió szép és boldog pillanatot okoz. Max. fel lehet nőni hozzá.

Nem véletlen, hogy egy bizonyos kor fölött 40-45 már örökbe fogadni sem lehet. Anyukád testét nagyon meg fogja viselni a terhesség, hát még a szülés. Remélem egészséges baba lesz, mert ennyi idősen rengeteg a kockázat.

Viszont tényleg nem a te dolgod, ha tervezték, ha nem, megtartják, próbálj nekik segíteni, és támogasd őket, annak ellenére hogy nem értesz velük egyet, már ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet.

2014. aug. 25. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!