Ti hogyan mondanátok el a párotoknak, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Neki már van két lánya és nem terveztük a babát.2014. aug. 24. 21:38
3/16 anonim válasza:
Figyelj... Az a helyzet,hogy terhes vagyok. Mi leygen most?
Szerintem ez helytálló lesz.
4/16 anonim válasza:
Édesem/kicsim/drágám/szívem/Jenő/Béla/stb., terhes vagyok, kértem időpontot a dokihoz, hogy megerősítse, de addig átbeszélhetnénk, mi legyen. Te mit szeretnél?
Mi ebben a nehéz???
5/16 anonim válasza:
Ha ugy gondolod h orulne neki akkor vegyel egy kis par bebicipellot add at es mondd h tobben leszunk
Ha tudod h nem jol fogadna, akkor egyszeruen mondd ki "terhes vagyok"
6/16 anonim válasza:
Szívem, szerelmem, ma megcsináltam egy terhes tesztet, két csík lett, terhes vagyok.
Mi ebben olyan nehéz? Ketten hoztátok össze, nem?
7/16 anonim válasza:
Terhes vagyok. Nem tudom, hogy mi ebben a nehéz, ha egyszer:
1. a párod szeret és tisztel (ugye?)
2. ketten csináltátok
3. szabályosan védekeztetek
8/16 A kérdező kommentje:
Én megtartanám a babát, de mi lesz, ha elhagy. Mutassam meg neki a tesztet vagy mi legyen?
2014. aug. 24. 21:50
9/16 anonim válasza:
Elhagy?? Szép kis kapcsolat lehet, ahol egy nem kívánt terhesség esetén a pasi már dobbant is...
10/16 anonim válasza:
Ha szerető vagy, akkor egyedül szépen felneveled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!