Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik nem terveztek gyereket...

Akik nem terveztek gyereket de mégis terhesek lettek azok is ugyanúgy örültek neki amikor megszületet?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 17:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
60%
Szerintem ez egy felesleges kérdés volt, mert nem tudjuk hogy kiről beszélsz. Ha csak úgy általánosságban kérdezed, embere válogatja. Valamelyik **** dühös lesz, valamelyik pedig boldog. :)
2013. okt. 31. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Én igen.
2013. okt. 31. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ha nem örülne neki akkor nem szülné meg.
2013. okt. 31. 17:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömről van szó.
2013. okt. 31. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Erre a kérdésre a választ valószínűleg az ismerősöd tudná a legjobban megadni. Mi nem ismerjük. Miért nem kérdezed meg egyenesen tőle?
2013. okt. 31. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

"Szerintem ha nem örülne neki akkor nem szülné meg"

De, pont így lesznek a boldogtalan szülők és az ebbe belenyomorodott gyerekek..:D

2013. okt. 31. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem terveztünk (még) babát mikor terhes lettem a gyerekünkkel .Megijedtem ! ... Aztán átbeszéltük a párommal és úgy döntöttünk akkor legyen ,jöjjön . Amikor megszületett nagyon örültünk és nem bántuk meg ,hogy így döntöttünk ... már el sem tudnánk képzelni az életet nélküle :) .
2013. okt. 31. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudtuk, hogy egyszer majd vállalunk gyereket, de hirtelen jött. Nagy volt az ijedtség kb. 3 napig. Utána elkezdtünk örülni a helyzetnek, és úgy gondolom, hogy a lehető legjobb dolog volt, ami történt. Imádjuk:)))
2013. okt. 31. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ezt így megmondani. Vannak emberek, akik szándékosan esnek teherbe, tervezik, aztán mégis meggondolják magukat utólag... Az ilyen gyerekek szoktak a nagyszülőknél kikötni. Vannak, akik pedig a meglepetés gyereknek is örülnek.

Amerikában volt egy ilyen sztori (csak úgy érdekességképp), hogy egy nő úgy szült, hogy nem is tudta, hogy terhes. Soha nem akart gyereket, már 40 éves volt, amikor azt gondolta, nem is eshet teherbe és abbahagyta a tablettát. Amikor kimaradt neki, azt gondolta, változókorba lépett. Eléggé molett volt, és semmilyen tünet nem tűnt fel neki. (Habár így utólag belegondolva, érdekes, hogy sem előtej, sem a rúgások...) Aztán egy nap hatalmas fájdalmat érzett, és mire beért a kórházba és levágták róla a nadrágot, ott volt a baba.

A nő azt nyilatkozta, hogy habár sosem akart gyereket, de nagyon boldoggá teszi, hogy kapott egy ilyen ajándékot az élettől.

2013. okt. 31. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Erről az utolsó sztoriról jutott eszembe, anyum kórh8zban dolgozik, és ott egy ma már nagyon ügyes és sikeres nőgyógyász 20 évvel kezdő dokiként nem elég alaposan kaparta ki egy nő méhét az abortusz során. Igy a nő terhes maradt. Azóta is minden évben elmegy a doki után, hogy megköszönje neki, mert imádja a fiát és nagyon jó gyerek, szoros kapcsolatban vannak anya-fia a mai napig is.
2013. okt. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!