A szüleim engem vádolnak amiért a testvérem elszúrja az életét. Miért jó ez nekik? Mégis, mit kellett volna másképp csinálnom?
Figyelt kérdés
Én 29 éves vagyok, a húgom 19 lesz. Mióta megszülettek a fiaim, a húgom bedilizett. Ő is gyereket akart, majd gyorsan össze is hozta, persze "véletlenül". Mi most tervezzük a harmadik babát és a tesóm nagy örömmel bejelentette, hogy megelőzött, mert ő már lassan félidős a lányával. A szüleim dühöngenek és engem okolnak, amiért a tesóm megint terhes. Anyám a vita hevében azt ordibálta, hogy minek nekünk harmadik gyerek, neveljük fel inkább a húgom gyerekeit, mert a mi hibánk, hogy egyáltalán vannak. Ennek már egy jó hónapja, azóta nem is akarnak velünk beszélni, ha mégis találkozunk csak szídnak, amiért tönkretettem az életüket.2013. aug. 5. 15:30
1/26 anonim válasza:
A húgod milyen körülmények között él egyébként?
2/26 anonim válasza:
És miért az ő életüket tetted tönkre (amúgy nem), ha a húgod lett babás? Az ő nyakukra szülte úgymond? A pasi dobta?
3/26 anonim válasza:
Amúgy meg sosem tudtam megérteni, amikor felnőtt emberek döntéseiért mást okolnak.
4/26 anonim válasza:
Mond meg anyádnak, hogy te a pároddal (férjeddel?) együtt élsz nevelitek a gyerekeiteket. Te ezt a példát mutatod a hugodnak. Kérdezze töle, hogy miért nem igy él ö is?
5/26 anonim válasza:
Szerintem teljesen fölösleges a családoddal a kapcsolatot tartani.
Ha szerintük a hugodnak azért kellett "véletlen" teherbeesni, mert NEKED van gyereked, vagy lesz a 3., akkor nem érdemes egyáltalán meglátogatni öket.
Sokkal jobb lenne, ha te a családdal önállóan élnétek, és csak akkor talalkoznátok velük, ha észrejönnek a többiek.
6/26 A kérdező kommentje:
A szüleinkkel él, ők tartják el. Még 2 éve lenne a gimiből, de nem akarja befejezni. Egyik gyerek apja sincs még 18. Az első után kapnak 5000Ft gyerektartást, nem tudom, a másodiknál mi lesz.
2013. aug. 5. 15:37
7/26 anonim válasza:
Könnyebb téged okolni, mint magukat.
Suli ügyben beszélgess el a tesóddal, hogy milyen kilátásai lehetnek a jövőre nézve, ha még érettségije sincs.
Amúgy szüleid ezzel az erővel a világ összes nőjét okolhatnák, aki gyereket szült. Nem is értem, hogy képzelik. Huszonévesen ne legyen gyereket, mert majd a húgod mit fog tenni???
9/26 anonim válasza:
Nem, nem a te hibád, hogy a húgod egy buta ingyenélő. Szerintem ne is foglalkozz velük. Nem neked kell a tesód gyerekeit felnevelni, törődj a tieiddel. 3 gyereket is épp elég lesz etetni, ruházni, iskolába küldeni, esetleg nyaralni elvinni. Akárhogy is szeretem a tesóm gyerekeit a sajátom rovására nem tennék értük semmit. Biztosan önző vagyok, de az enyém az első, és nem fogok más butasága miatt tőle semmit megvonni, amire normálisan szüksége van.
10/26 anonim válasza:
A HÚGOD ÉLETÉT A SZÜLEID SZ@ARTÁK EL NEM TE!!!! Mégis mit gondol magáról az anyád???? Nem teheti az Ő felelősségét a Te nyakadba, mert Ő nem volt képes kordában tartani a húgodat! Micsoda szülő! Neki nem való a gyerek, az ocsmány állatjának. Neked csak szerencse ha ez leszáll rólad végleg! Pfujjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!