Sziasztok, nagyon régóta azzal a probémával élek, már két éve, hogy édesanyámnak az élettársa és az ő gyerekei többet érnek mint én... azt tudni kell hogy anyum élettársa havi 20 ezer forintot keres, emellett naponta megvan az a 7-8 doboz sör is... de mivel leadja a fizetését, ezért azt mondja anyu, hogy ennyivel tartozik neki, hgy ezeket megvegye... meg hogy az ő gyerekének iskolatáskát vegyenek, mert hogy nincs, én pedig most leszek kollégista, de semmit nem tudunk a koliba venni... ma ezt megemlítettem anyunak, hogy ez nekem rosszul esik, de most meg nekem ugrott, hogy ez milyen dolog, hgy én ilyeneket mondok, merthogy vett nekem Csabi {az élettársa} cipőt, még télen... de nyáron már annyira nem tellett, hogy egy szandált vegyünk.. miközben egész nyáron dolgoztam, és minden fillért leadtam neki, amit csak megkerestem... Szerintetek mit csináljak?? Minden választ köszi 15/L
9. Úgy, hogy édesanyámnak is van úgymond jövedelme... De hó végére étel általába nincs
2014. aug. 24. 20:19
12/18 anonim válasza:
Aha:DD
2014. aug. 24. 20:20
13/18 anonim válasza:
7-8 üveg sör, jesszum Pepi, mennyibe kerül az mostanság?:D
2014. aug. 24. 20:23
14/18 anonim válasza:
Örülj, hogy elkerülsz otthonról és nem kell az anyud élettársát és gyermekeit nézned. Ha anyukád GYVK-t kap rátok, érdemes lenne kérni a szociális osztálytól egy igazolást , hogy halmozottan hátrányos helyzetűek vagytok. Ami számít(szülők alacsony iskolai végzettsége, alacsony jövedelem, rossz szociális körülmények) ha ezt ügyesen elintézi, a kollégiumban pályázhatsz az Erzsébet programra. Amiért megéri a 3 H-t elintézni, ami csak egy aláírással jár együtt: tanulmányi ösztöndíj ütheti a markodat, éves szinten 120.000-ft,ingyenes belföldi-külföldi kirándulások a sulival, színházi belépők, külföldi ösztöndíjak, ingyenes tanfolyamok, Ja és a felvételinél plussz pontok! Sok sikert!
2014. aug. 24. 23:42
15/18 anonim válasza:
14 A mai világban egy épkézláb ember nem küldi el a gyerekét kollégiumba, mert mindenki tudja, hogy nyakig elkallódva térnek haza. Drog mi egy más.
Küld inkább a te gyerekedet el.
2014. aug. 24. 23:46
16/18 A kérdező kommentje:
14. Köszi a hasznos infót, majd utána járok
15. Van, aki nem tudja megoldani, hogy bejárjon a gyermeke... Sajnos ezzel mi is így vagyunk
2014. aug. 25. 07:21
17/18 anonim válasza:
54%os te teljesen hülye vagy? Zavard máshol a légkört szerintem.
2014. aug. 25. 11:12
18/18 anonim válasza:
Elnézést Arany János program a neve, amire a 3H-s ok pályázhatnak a középiskolájukban.
A gyermekvédelmi támogatás "B melléklete" (egyszerűen B lap) és azzal együtt kell igényelni, még a héten intézze anyukád. Ha az élettárs is ott van a lakcímeteken, érdemes lenyilatkoznia a 20.000-eS jövedelmét. Erre jó lesz ha másra nem is.
Aki azt mondja, hogy maradj otthon (egy alkoholistával) mert a koliban drogoznak, annak üzenem az Ő gyerekét lássa el hasonló jó tanácsokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!