Nagyon fáj. Miért csinálja ezt anya?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon régóta azzal a probémával élek, már két éve, hogy édesanyámnak az élettársa és az ő gyerekei többet érnek mint én... azt tudni kell hogy anyum élettársa havi 20 ezer forintot keres, emellett naponta megvan az a 7-8 doboz sör is... de mivel leadja a fizetését, ezért azt mondja anyu, hogy ennyivel tartozik neki, hgy ezeket megvegye... meg hogy az ő gyerekének iskolatáskát vegyenek, mert hogy nincs, én pedig most leszek kollégista, de semmit nem tudunk a koliba venni... ma ezt megemlítettem anyunak, hogy ez nekem rosszul esik, de most meg nekem ugrott, hogy ez milyen dolog, hgy én ilyeneket mondok, merthogy vett nekem Csabi {az élettársa} cipőt, még télen... de nyáron már annyira nem tellett, hogy egy szandált vegyünk.. miközben egész nyáron dolgoztam, és minden fillért leadtam neki, amit csak megkerestem... Szerintetek mit csináljak?? Minden választ köszi 15/L2014. aug. 24. 20:03
1/18 anonim válasza:
Nem kellett volna leadnod a pénzed. Beszélj az élettársával hamár "annyira nagylelkű" hogy kéne pár dolog.
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem azért csinálja ezt anyukád, mert téged kevésbé szeretne.
Egy anyának a családban mindig családösszetartó szerepe is van. Gondolom próbálja ezt a mozaikcsaládot összetartani, illetve az élettársa gyerekeinek is megadni mindent, ami szükséges lehet. Ha kicsit többet kapnak az azért lehet, mert nem szeretné, hogy úgy tűnjön, hogy negatívan kivételezik velük. Persze ezek csak feltételezések.
4/18 intrepid válasza:
Az meg milyen munka, ahol 20 000 ft. a fizetés? Ennél még a közmunka is több. Valamit nagyon jól csinál anyukádnál, vagy a mérete vonzó neki, ha anyukád ennyire oda van érte.
5/18 A kérdező kommentje:
1. Nem olyan egyszerű, mert ő rendes velem, meg minden, csak anyu csinája ezt...
2. Igen 20 ezer forintot, mert fizeti a gyerektartást
2014. aug. 24. 20:14
6/18 A kérdező kommentje:
3. Ez reális, de mégis valahogy bántó, amit velem tesz...
4. Na ez nem volt szép... Már ne is haragudj..
2014. aug. 24. 20:15
7/18 anonim válasza:
Érdekesnek találom, hogy az elmúlt héten minden élettársat, és minden férjet Csabinak hívnak:D
8/18 A kérdező kommentje:
7. Lehet azért, mert mondjuk gyakori ez a név?
2014. aug. 24. 20:17
9/18 anonim válasza:
20 ezer Ft-ból havonta napi 7-8 üveg sör????, az szép, hogy csináljátok? Szerintem sokan kérik a titkotokat:DD
10/18 anonim válasza:
7 Találj ki valami jobb kamut, mert már uncsi. Valami érdekfeszítőbbet,legalább addig mig megszárad a körömlakkom légyszi:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!