Miért vagyok ilyen? 13/L

Figyelt kérdés
Ez az egész tavaly október vége-november eleje óta ilyen vagyok..Azóta mindennap visszabeszélek,káromkodom,dolgokat vágok a földhöz,vágdostam a kezem,vagy épp autó elé ugortam majd 1 hónapot voltam a kórházban összesen..És tegnap is visszabeszéltem,csúnyán beszéltem,mindenkinek mondtam hogy hagyjon békén,ne szóljanak hozzám..Anyám meg apám elsején elakar vinni a gyámügyhöz és beakarnak adni intézetbe..

2014. aug. 24. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Depis vagy.
2014. aug. 24. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
És ezért akar elvinni pszichológushoz..
2014. aug. 24. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen korán kezded!! Ha nem akarsz egy intézetbe kikötni akkor szerintem menj pszichológushoz! Nem árt egy szakember segítsége!!
2014. aug. 24. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk miért vagy ilyen?? Szinte semmit sem írtál le, még azt sem hogy milyen életet élsz.

Amúgy ha jól logikázok, a szüleidnek csak egy kolonc vagy a nyakán, hisz nem akarnak veled bajlódni, inkább leadnak intézetbe. Valószínűleg már korábban is érzékelted azt hogy nem kellesz nekik, csak úgy véletlen jöttél össze, ezért lettél depis. Hogy a szüleid még ezek után sem fogják fel hogy szeretniük kéne, az durva. De ez az ő nyomoruk, szóval jobb ha felhagysz az önpusztítással. Sajnállak, de millió gyerek nő fel abban a tudatban hogy nem kellett a szüleinek, mégis felnőttek. Te úgy látszik erre különösen érzékeny vagy. Erősödj meg, ne add fel. Mondd el nekik hogy szükséged van rájuk. Ha a drámából nem értenek, akkor talán konkrétabban kéne fogalmaznod.

2014. aug. 24. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Èrdemes lenne szakemberhez, illetőleg pszichológushoz fordulnotok a szüleiddel együtt. Nagyon sok elfojtott èrzelem rekedt mèlyen a lelkedben, amelyekkel magad sem vagy tisztában. Èrzèkeny vagy, ezèrt is büntetnèd vagdosással, önmarcangolással a testedet, mert lelkiismeret furdalásod van a helytelen ès hárító viselkedèsed miatt. Viszont a kísèrlet, hogy szánt szándèkkal autó elè veted magad nemhogy rèmisztő, de mèlyen önző tett is egyben! Hogyan szeretheted a szüleidet, ha kèpes lennèl elvenni tőlük a szerelmük gyümölcsèt? Gondolj bele, lenne- e ereje a szüleidnek a továbbiakban az èletre, ha hálátlan módon vèget vetsz a sajátodènak! Minden problèmára van megoldás, nem szabad feladni mindent ilyen könnyedèn! 14/L
2014. aug. 24. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
10 éves korom óta érzem úgy,hogy én már fölösleges vagyok itt már..
2014. aug. 24. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon érzékeny vagyok..Meghallok valakit sírni én is elkezdek sírni..Ez miért van??
2014. aug. 24. 15:29
 8/10 anonim válasza:
0%
Azért mert kamus a kérdés:) Amúgy meg ha igaz, akkor szerintem elég súlyos gondok vannak a családotokban, főleg az eddigi nevelésedben. És a szüleidet sem szeretném bántani mert nem ismerem őket, de ezért nem intézetbe kéne rakni, hanem leülni veled beszélgetni.
2014. aug. 24. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sok tini átesik ezen, ebben a korban valahogy elmegy az eszük. Emlékszem, mikor én voltam olyan 15 év körüli, mennyi msn-es ismerősöm panaszkodott állandóan, hogy nekik milyen rossz, meg hogy meg akarnak halni és öngyilkosok lesznek. Annyira szánalmasak és idegesítőek voltak, hogy a végén egyre inkább építettem le velük a kapcsolatot.

És az egyik válaszoló jól mondja, tényleg önző vagy. De én nem azért gondolom ezt, mert megölnéd szerelmük gyümölcsét, hanem mert semmi jogod nincs tönkretenni egy másik ember életét. Az, aki az autóját vezeti, nem tehet arról, hogy te most ilyen dinka vagy, és ezzel a szuper kis attrakcióddal valószínűleg egy egész életre szóló bűntudatot intéznél el neki.

Ami a problémáidat illeti, menj pszichológushoz. Ez manapság már egyáltalán nem ciki, sokaknak van szüksége rá, én is jártam majdnem fél évig. Ő talán képes lesz téged rávezetni arra, mi váltja ki nálad pontosan ezt a viselkedést, és segíthet abban is, hogyan bírd ki ezt a néhány évet úgy, hogy közben nem varázsolsz ősz hajszálakat a körülötted élők fejére.

2014. aug. 24. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
sajnálom, hogy a szüleid azt hiszik ez a megoldás. egyébként erős a gyanú, hogy borderline szindrómás vagy. menj el szépen szakemberhez
2014. aug. 24. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!