Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet felismerni ha egy...

Hogy lehet felismerni ha egy 6-7-8-os gyermeknek alkoholista az anya vagy a szülei, mik a személyiség jegyei, egy ilyen gyermeknek, viselkedése stb?

Figyelt kérdés

2014. aug. 23. 14:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, akkor ne hidd el neki. unokatesómék is ilyenek, mikor kiderült hogy mi van a szülőkkel z osztályfőnökük lepődött meg legjobban. Látszik te csak filmből láttál alkoholistát. Hiába agresszív, akkor se mindig ordibálástól hangos a ház.
2014. aug. 23. 15:24
 12/22 A kérdező kommentje:
3 voltatok tesók vagy 4-en ? :)
2014. aug. 23. 15:26
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Minuszolós kamugép megint megjelentél:)
2014. aug. 23. 15:34
 14/22 A kérdező kommentje:
9-től kérdeztem,hogy hányan vannak tesók?
2014. aug. 23. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 15:09

Tudod, nem szokásom a pocsék gyerekkorommal szórakozni. Kaptam én elég verést, megalázást anyámtól. Te neked fogalmad sincs milyen egy alkoholista családban felnőni.

Hogy felfogd, miért lehet becsukni egy agresszív alkoholista embernél az ajtót. Ugyanis az agresszió akkor jön elő ha "láb alatt vagy" Ha békén hagyod, akkor nem jön az "anyai szigorral", akkor simán totál részegre leissza magát, majd gondol egyet, és elmegy kocsmába vagy a hasonlóképpen alkoholista barátaihoz inni. Ilyenkor a legjobb módszer. Fogd be a szád, lapulj!

El se tudom mondani, hányszor jöttem az iskolából hazafelé, hogy az árokban fekszik részegen.

Örülj, hogy neked ezeket nem kellett átélned, örülj, hogy te neked 18 évesen nem kellett elköltöznöd..(és igen, 18 évesen már dolgoztam, mert nem volt más lehetőségem)

Azt, hogy te elhiszed vagy sem, magasról nem érdekel. Én tudom milyen életem volt.. és itt be is fejeztem a veled való kommunikációt.

2014. aug. 23. 15:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. 3-an vagyunk testvérek, de írtam is, és hál istenek még ma is szoros kapcsolatban vagyunk mindhárman.
2014. aug. 23. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
#15-ös egy alternatív univerzumban él, ahol minden alkoholista hajszálra pontosan ugyanúgy viselkedik.
2014. aug. 23. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Senki semmit nem vett észre rajtam. Ittak, vertek, molesztáltak. Azt sem lehetett észrevenni, mikor elváltak. Pár évvel későbbi osztályomban volt pár o.társammal beszélgetés, megnyíltam, leesett az álluk. Mindenki vidám, bolondos csajnak ismert. Remek az álarcom. Egyébként introvertált vagyok, társaságban lelkileg és fizikailag is hamar elfáradok. Semmi extra megkülönböztető jegyem nem volt, és nincs is.
2014. aug. 23. 15:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi:) minden válaszolónak<3 ,szerintetek egy alkoholista szülőnek lehet tényleg biszex gyereke,mert ugy halottam hogy hajlamosabak?
2014. aug. 23. 15:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeringem ennek ehhez semmi köze. Tesómmal heterók vagyunk. (Utolsó válaszoló voltam.)
2014. aug. 23. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!