Hogy lehet felismerni ha egy 6-7-8-os gyermeknek alkoholista az anya vagy a szülei, mik a személyiség jegyei, egy ilyen gyermeknek, viselkedése stb?
Időpont ma 15:09
Tudod, nem szokásom a pocsék gyerekkorommal szórakozni. Kaptam én elég verést, megalázást anyámtól. Te neked fogalmad sincs milyen egy alkoholista családban felnőni.
Hogy felfogd, miért lehet becsukni egy agresszív alkoholista embernél az ajtót. Ugyanis az agresszió akkor jön elő ha "láb alatt vagy" Ha békén hagyod, akkor nem jön az "anyai szigorral", akkor simán totál részegre leissza magát, majd gondol egyet, és elmegy kocsmába vagy a hasonlóképpen alkoholista barátaihoz inni. Ilyenkor a legjobb módszer. Fogd be a szád, lapulj!
El se tudom mondani, hányszor jöttem az iskolából hazafelé, hogy az árokban fekszik részegen.
Örülj, hogy neked ezeket nem kellett átélned, örülj, hogy te neked 18 évesen nem kellett elköltöznöd..(és igen, 18 évesen már dolgoztam, mert nem volt más lehetőségem)
Azt, hogy te elhiszed vagy sem, magasról nem érdekel. Én tudom milyen életem volt.. és itt be is fejeztem a veled való kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!