Hogy mondjam meg, hogy elköltözöm itthonról? Hagyjak üzenetet?
Figyelt kérdés
Holnap leszek 18 éves és elköltözöm. De nem tudom, hogy anyának hogy mondjam meg.
Arra gondoltam, hogy írok neki egy levelet, amiben leírok mindent, hátha úgy könnyebben megérti.
Ez jó ötlet lenne?
2014. aug. 23. 14:23
11/16 anonim válasza:
Ha egy cetlit hagysz, azzal csak azt bizonyítod, hogy gyerek vagy még aki "világgá megy". Ha felnőttél a különélésre, nyugodtan állj elé, és mond el neki hogy elmész. Mond el hogy miért, és menj. Nem fog bezárni a szobádba, hidd el.
12/16 anonim válasza:
Szerintem személyesen köszönj el, de ahogy jónak látod. De úgy menj el otthonról, hogy szükség esetén vissza tudj menni.
13/16 anonim válasza:
Ha elég felnőtt vagy elköltözni, akkor legyél felnőtt ahhoz is, hogy a szüleid elé állj, és a szemükbe mondd. Levelet hátrahagyva elszökni gyávaság.
Azt tudod már, hogy mihez kezdesz, ha eljöttél? Van munkád? Lesz hol laknod?
14/16 A kérdező kommentje:
Lesz hol laknom és pénzem is van, úgyhogy nem kerülök a híd alá.
2014. aug. 23. 16:37
15/16 anonim válasza:
Miért gondolkodsz egyáltalán azon, hogy csak úgy egy cetlivel menj el?
Anyát tisztelni kell(ene), no de ezt valahogy ki is kell érdemelni, az is igaz. Nem érdemel meg annyit, hogy elköszönj tőle? Annyira nem vesz emberszámba? Megbántott? Milyen gyerekkort adott Neked? Vert? Terrorizált? Annyi kérdésem lenne még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!