Tanácsot szeretnék kérni, hogy ha elköltözöm itthonról, vigyem-e magammaal a cicámat?
Előző vagyok. Elnézést egy szót rosszul írtam : legjobban.
De, ezt ti is beszéljétek meg.
Én ugyan ebben a cipőben járok,de én úgy döntöttem jobb,ha anyunál marad. 5 éves,már nagyon megszokta a helyet,kedvére jön-megy,nincs nagy forgalom,nincsenek a szomszédban kutyák,tehát nem fenyegeti sok veszély,míg az új helyen nagyobb a forgalom,az utca tele van kutyával...
De ha te a cicus szemszögéből pont egy "rosszabb" helyről költöznél "jobb" helyre,akkor biztosan jól érezné magát idővel.
Bár engem az is befolyásolt,hogy a kutyát is vinnem kell,és a macsek meg utálja is szegény kutyust,szóval neki megkönnyebbülés lesz...jaj,de nagyon fog hiányozni!!!!:(
Nálunk azért nem volt kérdés, mert anyám is imádja őket és inkább bezárt volna a szekrénybe, minthogy elvigyem a macskákat. Végül is gyakran járok haza, meg már itt is van macskám.
Nagyon szeretem őket és mindig együtt alszudtam velük, meg ilyesmi, de mivel a megszokott környezetükben vannak, a szüleim is törődnek velük, nem igazán halnak bele a hiányomba. Mikor elmegyek, egy ideig járnak még a szobámba aludni, aztán 2-3 nap után már nem. Mikor haza megyek akkor meg beköltöznek hozzám megint. De amúgy jól el vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!