Ti mennyire szerettek egyedül lenni? (17 év felett, akik még a szülőknél laknak)
"Azon múlik, hogy mennyire alkalmas. Ha pl. hobbizok, tanulok, valamire koncentrálok, akkor nem szeretem, ha megzavarnak. De elbeszélgetek velük, ha baj van, számítok a támogatásukra,":igen,nálam is hasonló.
Ha olyan,akkor egyedül és nem az,hogy bent van bárki is.:D
Én is szeretek egyedül lenni, ha itthon vagyok, pedig szerintem amúgy elég társasági ember vagyok.
Viszont a szüleim valamiért szeretnek mindketten naponta kb 10x feljönni...Nagymamám (már csak ő van) pedig nem velünk lakik (nem is értem, miért hoztad fel példának, mert manapság ritka, ha együtt laknak a gyerekek+szülők+nagyszülők), szóval, ha nagy ritkán erre jár, akkor nem zavar, ha szeretne velem is társalogni.
A még egyetlen élő nagyszülőm tőlem mint egy 600 kilométerre lakik tehát engem nem igen tudna zavarni.
Mindössze az anyám szokott néha bejönni de nem zavar.
Am én személy szerint imádok egyedül lenni a szabadság szárnyakat ad. Ezért nem is vagyok kapcsoltban pedig mondták h lehetne, de nekem nem kell.
Én imádok egyedül aludni, moziba járni, és zuhanyzás közben se zavar senki.
Összegezve kialakult egy olyan nyugodt kiegyensúlyozott életem amit senkiért nem adnék fel.
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!