Szerintetek hány éves korban kéne egy fiatalnak elkezdenie dolgozni?
Nem voltam soha diákmunkán, nem is sajnálom, mert most, hogy dolgozom (19 éves korom óta teljes munkaidőben), nincs nyári láblógatás.
27/L
Nyáron szerintem legalább pár hetet 16 éves kortól.
Utána, ha belefér a suli mellett, vagy ha muszáj..
Amor megszerzi az első szakmáját, utana illene önállósodni..
Nekem ez 23 éves koromban volt, persze nyáron 16 előtt is dolgoztam már(feketén) 19 től pedig ha a szorgalmi időszak engedte, akkor akkor is
A kisi szórakozás még emelle is befért
Én amíg meg nem szereztem az érettségit addig nem dolgoztam. (Főleg azért, mert nem bírtam a kollégiumot és naponta 40-40 kilométert utaztam). Középiskola után még 1,5 évig tanultam. Azóta dolgozom (nem sokkal a 21. szülinapom előtt kezdtem). Most vagyok 24 és most fogom kezdeni az egyetemet, mellette dolgozni fogok, mert a szüleim nem tudnak támogatni (már akkor sem nagyon tudtak amikor megcsináltam az érettségit). Többek között ezért is hagytam ott végül az iskolát és kezdtem el dolgozni inkább.
Mindezek ellenére azt gondolom, hogy akinek a szülei tudják támogatni, az járjon inkább egyetemre kényelmesen. Utána rengeteg ideje lesz még dolgozni :) Persze, ha az ideje engedi, akkor vállalhat diákmunkát.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!