Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy anya külfölre megy az...

Ha egy anya külfölre megy az új párjával, hogyan éli meg az 5 éves gyereke?

Figyelt kérdés

Nyilván igyekszik hazajárni amilyen gyakran csak lehet, de ez nem így fog működni a gyakorlatban. Én csak külső szemlélő vagyok a történetben, jelenleg mennek az ígérgetések, hogy ilyen meg olyan gyakran hazajövök stb...de tudom, hogy ezt nem lehet megoldani mert mindig közbejön valami, én is külföldön élek.

Hogyan éli meg a gyerek, aki apukánál marad itthon? Lehet belőle normális, egészséges lelkű felnőtt? Hogy fog viszonyulni az anyjához? Lehet ebből normális anya-lánya viszony még?

2014. aug. 12. 17:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mikor kicsi voltam, anya is meg apa is ment három hónapra külföldre dolgozni (nem egyszerre). Jó volt a kapcsolatom mindkettejükkel és nagyon sokat voltam anyával, mégis, mikor apu ment el, rosszabbul viseltem. Gyerek- és szülőfüggő. Amit semmiképp ne tegyen az anya: ne ígérgessen feleslegesen. Inkább mondja azt, hogy fél év múlva jön, és akkor jöjjön is, minthogy minden hónapban megígérje, aztán mégse jöjjön el.
2014. aug. 29. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!