Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon miért csinálja ezt?

Vajon miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok anyám főleg nem enged sehova azzal az indokkal hogy ő akkor nyugodt ha én itthon vagyok. ez még így tűrtem is 15 évig. Aztán most lassan 1 éve van barátnőm. Osztálytársak vagyunk szóval évközbe a találkozással nem volt baj. Kivéve, hogy nem mehettem el vele sehova se bulizni se semmi ilyen. De most nyáron ő 30 km-re van tőlem és anyám még 1 heti találkozásért is vergődik. Én már voltam a barátnőméknél 2-szer úgy,hogy anya is tudja azon kivül meg sokszor. De a barátnőmet meg még nem mutatam be a szüleimnek de őszintén nem is akarom. Valaki tudna valmi tanácsot,hogy mit csináljak én már elmagyaráztam neki szépen is veszekedve is hogy nem 5 éves vagyok hanem 16 és nekem több szabadság kell de ő zt nem érti meg. :'(

2014. aug. 10. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem akarod bemutatni a barátnődet? Hogyha néha hazavinnéd, nyilván anyukád is gyakrabban megengedné, hogy találkozzatok, hogyha te közben otthon maradsz és nem hozzá mentek...
2014. aug. 10. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

1 éves korod óta tűrsz? :)

16 éves vagy, félig még gyerek.

Anyukád dönti el, hogy mennyit enged neked, ezt el kell fogadnod.

Hetente találkoztok, szerintem ez nem a nagy elzárás jele.

2014. aug. 10. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert ő alapból nem is akarja hogy nekem még legyen valakim mikor mondtam neki h elhozom bemutatni azt mondta h őt nem érdekli ide még ne hozzám kicsi vagyok én még egy kapcsolathoz..
2014. aug. 10. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem más váltakozva alszik a barátnőjével minden percet együtt tőletenek és ha én azt mondom h hadd találkozzak már 2szer vele már ordit velem..
2014. aug. 10. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem lehet, hogy segítene, ha hazavinnéd, bemutatnád. Észrevehetné, hogy egy értelmes lány, akivel normálisan viselkedtek, talán feltűnne neki az is, hogy már nem öt éves vagy, hanem lassan felnőtt.
2014. aug. 10. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
De őt nem érdekli ő nem akarja h vele legyek ha jó kedve van akkor beszélgetünk róla de ennyi nekem az is jó ha esküvőig nem találkoznak csak hagyjon engem békén..
2014. aug. 10. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
úgy tűnik nem akar róla tudomást venni, hogy *lassacskán* felnő a kisfia. Még inkább gyerek vagy, mint felnőtt, te persze másképp érzed. Én engednélek a barátnőddel találkozni, hiszen nyár van. Szerintem hívd el a barátnődet magatokhoz. Aztán mondjuk anyukáddal hármasban menjetek el fagyizni (amit te fizetsz) és kicsit beszélgessetek. Ha látja hogy milyen a lány, meg te hogyan viselkedsz, lehet hogy másképp fog vélekedni.
2014. aug. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!