Vajon miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok anyám főleg nem enged sehova azzal az indokkal hogy ő akkor nyugodt ha én itthon vagyok. ez még így tűrtem is 15 évig. Aztán most lassan 1 éve van barátnőm. Osztálytársak vagyunk szóval évközbe a találkozással nem volt baj. Kivéve, hogy nem mehettem el vele sehova se bulizni se semmi ilyen. De most nyáron ő 30 km-re van tőlem és anyám még 1 heti találkozásért is vergődik. Én már voltam a barátnőméknél 2-szer úgy,hogy anya is tudja azon kivül meg sokszor. De a barátnőmet meg még nem mutatam be a szüleimnek de őszintén nem is akarom. Valaki tudna valmi tanácsot,hogy mit csináljak én már elmagyaráztam neki szépen is veszekedve is hogy nem 5 éves vagyok hanem 16 és nekem több szabadság kell de ő zt nem érti meg. :'(2014. aug. 10. 17:24
1/7 anonim válasza:
Miért nem akarod bemutatni a barátnődet? Hogyha néha hazavinnéd, nyilván anyukád is gyakrabban megengedné, hogy találkozzatok, hogyha te közben otthon maradsz és nem hozzá mentek...
2/7 anonim válasza:
1 éves korod óta tűrsz? :)
16 éves vagy, félig még gyerek.
Anyukád dönti el, hogy mennyit enged neked, ezt el kell fogadnod.
Hetente találkoztok, szerintem ez nem a nagy elzárás jele.
3/7 A kérdező kommentje:
Mert ő alapból nem is akarja hogy nekem még legyen valakim mikor mondtam neki h elhozom bemutatni azt mondta h őt nem érdekli ide még ne hozzám kicsi vagyok én még egy kapcsolathoz..
2014. aug. 10. 17:29
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem más váltakozva alszik a barátnőjével minden percet együtt tőletenek és ha én azt mondom h hadd találkozzak már 2szer vele már ordit velem..
2014. aug. 10. 17:31
5/7 anonim válasza:
Pedig szerintem lehet, hogy segítene, ha hazavinnéd, bemutatnád. Észrevehetné, hogy egy értelmes lány, akivel normálisan viselkedtek, talán feltűnne neki az is, hogy már nem öt éves vagy, hanem lassan felnőtt.
6/7 A kérdező kommentje:
De őt nem érdekli ő nem akarja h vele legyek ha jó kedve van akkor beszélgetünk róla de ennyi nekem az is jó ha esküvőig nem találkoznak csak hagyjon engem békén..
2014. aug. 10. 17:37
7/7 anonim válasza:
úgy tűnik nem akar róla tudomást venni, hogy *lassacskán* felnő a kisfia. Még inkább gyerek vagy, mint felnőtt, te persze másképp érzed. Én engednélek a barátnőddel találkozni, hiszen nyár van. Szerintem hívd el a barátnődet magatokhoz. Aztán mondjuk anyukáddal hármasban menjetek el fagyizni (amit te fizetsz) és kicsit beszélgessetek. Ha látja hogy milyen a lány, meg te hogyan viselkedsz, lehet hogy másképp fog vélekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!