Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha a...

Mennyire normális, ha a szülők nem engedik meg a lányuknak, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés

Főleg az apuka olyan szigorú, hogy nem akarja elengedni a 17 éves lányt iskolabálba (ahol van tanári felügyelet), mert hogy a térdig érő koktélruha túl rövid, és hogy a lány biztos a bálterem mosdójában fogja magát d*gatni a fél iskolával (17 évesen még barátja se volt).

Nem engedik meg, hogy szedje a szemöldökét, a szőrtelenítésért, sminkért még 19 évesen is balhé van, nehogy már kicsit is jól nézzen ki.

Ebben mi a jó?

2014. aug. 9. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%

1) Mi a fenének kell koktélruhában menni iskolába? Farmer + szép blúz már nagymamásnak számít a tiniknek?

2) Hány éves is a kérdező? (Mert tuti magáról írta ki)

3) Ha 19 éves, és nem 17, akkor miért nem költözik el otthonról? De ha 17 éves is, miért nem megy kollégiumba.

Sok a túlzás és az ellentmondás a kérdésben.

2014. aug. 9. 21:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Iskolai bálba, nem pedig iskolába

A kérdező 20 éves, és csak 19 éves koráig lakott otthon

2014. aug. 9. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
#11, te ezen a bolygón élsz, vagy legalább tudsz olvasni? Koktélruhát iskolabálba akar húzni. 19 évesen pedig csak jogilag felnőtt, de nem lesz mágikusan munkája vagy képzettsége egy jó munkához. Ún. tanuló eltartott.
2014. aug. 9. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Engem anyukám mindentől tiltott. Jó tanuló voltam, szinte végig kitűnő voltam általánosban. Zenére is jártam (anyám akarta), ha 4-esnél rosszabb jegyet kaptam, kiakadt, meg hogy milyen szégyent hozok a családra... mondjuk 7.be és 8.-ba sulidiszkóba elengedett, csak amiatt, mert apa eljött értem 10-re kocsival -.- égő volt, de így a barátnőmnek sem kellett buszozni,elvittük őket is haza.

Aztán amire emlékszem még, nem húzhattam farmernadrágot, mert minek az, télen főleg nem, mert nagyon hideg... mikor szerettem volna új ruhát mindig lelkiismeret-furdalásom volt az árak miatt, és bármi tetszett, sosem vette meg nekem anyu, mert szerinte az sz*r és vmi tök ócska cuccot akart rám erőltetni. De mondjuk kb. 13 évesen elmehettem vele a kozmetikushoz, és formára igazíthattam a szemöldököm :) meg mindig volt kaja otthon és volt saját szobám, csak hát biciklizni is este max 8-ig mehettem, még az utcába is, pedig falun laktunk. Ha késtem csak 5 percet is, 1 hét szobafogságot kaptam. Nah asszem ennyi nosztalgia elég is... Nah szóval a lényeg, 9.-be elmentem koleszba, és ott aztán erezd el a hajamat... de tényleg. Rászoktam a cigire, suli helyett kocsmába jártunk ( az átlagom nagyon jó volt, nem voltam én hülyegyerek) :) de nagyon kifordultam magamból. Élveztem, hogy szabad vagyok. A koleszba este 9-kor zárták a kaput, nekem már is szuper volt. Aztán sajna 15 évesen le is feküdtem kb majdnem az első csávóval, igaz akkor szerelmess voltam nagyon, de mai ésszel hülyeség volt. Azt gondolom, ha anya szabadabban nevelt volna, nem züllöttem volna úgy el, és nem is lettem volna annyira problémás kamasz, mint így.

24/N

2014. aug. 9. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék az, akiről a kérdés szól, a lehető legkevesebbet beszélnék anyámékkal most, hogy megléptem otthonról; főjenek csak a saját levükben, hogy nem tudnak egy harmadik felet b*szogatni, csak egymást.

Az meg szánalmas és undorító, mikor a szülő féltékeny és irigy a gyerekére. Maradjon csak mutter az ősasszony stílusnál; te fiatal és szép vagy, amiben semmi rossz nincs! Érezd jól magad!

2014. aug. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!