Párom elkényeztetett gyereke. mit lehetne vele tenni?
Nem kicsit van elkényeztetve a gyerek a nagyszülők által, meg a párom is mindent megad neki, szinte sosem volt rászólva, ha valami rosszat csinál.
Olyan szinten követelőző velem szemben is, hogy ez kell neki, meg az kell neki, és ha valami nem jót kap, kb úgy megkapom a magamét, hogy még a legrosszabb volt főnököm se tudnak labdába rúgni mellette.
Ma már nem bírtam, és nagyon leápoltam a gyerekét, aminek valószínű több hónapos harag lesz a vége, de lehet, végleges.
Páromnak azt mondtam, inkább engem utáljon a gyerek, mint őt, meg a nagyszüleit.
Gondolom ezek után én leszek a fő ellenség, és ha itt lenne, kiírna egy kérdést, hogy a bunkó mostohámmal mit lehetne tenni, hogy szabaduljon meg otthonról?
Igen, kell mindenképp egy pozitív példa a gyereknek, a kollégium jó lett volna, ha jó...de ott pont olyan gyerkőcök voltak, akik inkább még lejjebb húzták.
Minden ember arrafelé húz, ami a könnyebben járható út, az meg hogy itt miket vesz igénybe, az a korábbi neveléséből fakad. Nekem is a páromat semmibe nézi a fia, úgy beszél vele, mint egy nem is tudom...ő meg nem szól rá. Én se, egy jóideje együtt vagyunk már, de néha nehéz befogni a számat.
Utána meg nekem kell kiengesztelni, hogy ne legyen megsértődve.
Emlékszem, én is mennyit haragudtam apámra, amikor fiatal voltam, ma már megölelném, ha tehetném, de nem, mert nem él már...pedig nagyon hiányzik.
hm, én még abból a korszakából ismerem, amikor azt jelentette, hogy leszidtam, vagy hasonló.
Lassan már az ablakkeret szónak is erkölcstelen jelentése lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!