Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kényszerítenek hogy...

Miért kényszerítenek hogy tanuljak?

Figyelt kérdés
Egész életemben az anyám döntött helyettem, ő mondta meg hogy mit tanuljak tovább érettségi után. Ő pénzügyes utálom a pénzügyet. Elmentem idegenforgalmat tanulni, miután elvégeztem tudtom nélkül beíratott pénzügyi OKJ-s iskolába elvégeztem örömére. Most azt akarja hogy diplomát is szerezzek. Dolgozom és nem akarok tovább tanulni. Mondtam már neki, de nem érdekli azt mondja sokkal több pénzem lenne.
2014. aug. 7. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy beíratott???

És miért vagy ennyire nyuszi huszonévesen?

2014. aug. 7. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megérdemled. Ha ennyi idősen is anyád mondja meg, mit csinálj, akármit rád kényszerít, akkor így jártál.
2014. aug. 7. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tanulni?

Ha semmit, akkor hallgass rá. Az is jobb mint a semmi ( ha nagyon nem tetszik a pénzügy, de rád akarja erőltetni 1: beszélj vele, 2: nézd meg a Wall Street farkasa c. filmet ).

Ha valamit akarsz tanulni, beszélj vele. Nem kényszeríthet. Legrosszabb esetben elköltözöl.

2014. aug. 7. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy? Igen? Akkor fogd magad szépen, és cuccolj el anyádtól. A leírtak alapján van munkád, ha máshogy nem megy, mert nem keresel sokat, lakótársakkal menj albiba. Évekig éltem így, tök jó volt. Máris nyugtod lesz anyádtól, és nyugodt lélekkel tehetsz rá, mit akar erőltetni.
2014. aug. 7. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért kényszerítik rá a szülők a gyerekre a tanulást, mert azt hiszik, hogy a gyereknek ezzel jobb lesz. De ez korántsem biztos! Ha én azt látom felnőtten, h pl az orvos jól él, azt mondom a gyerekemnek, h tanulj orvosnak, holott lehet, h autószerelőként lenne boldog és abban akár sikeres is. Szóval ez egy nagy marhaság! Nem biztos, hogy ami a szülőnek jó(lenne) az a gyereknek is jó lesz. Ezt mond el neki!
2014. nov. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!