Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van az apámból. Nagyon...

Elegem van az apámból. Nagyon elegem van. Minden miatt basztat. Mindenből szinte 5ös vagyok és már itt a nyár meg minden. Nem enged el sehova a barátaimmal biciklizni se mert hogy tanuljak?

Figyelt kérdés
Már elegem van nagyon mindenkit elengednek a szülei ez meg basszus sehova csak a nyomorék családi programokra...ő is volt tini...ő is mindig a barátaival töltötte a szabadidejét...akkor tőlem mért veszi el ezt az időszakot??És ma meg kellett volna tanulnom egy verset nem tanultam...hanem gépeztem..persze hogy kockulok ha nem enged el sehova...hiába ültem 2órát a vers fölött ha meleg van szombat van és pihenni akarok...elegem van mindenből már!!Ha nyáron is ez lesz hogy nem enged el sehova öngyilkos leszek!!Kérlek valaki segítsen,mit tegyek?

2014. jún. 7. 20:42
 1/8 anonim válasza:
100%

anyud mit szol ehhez? beszeltel mar vele errol? mert az anyák megertobbek szoktak lenni (legalabbis az en esetemben) :D

am hany eves vagy?

2014. jún. 7. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
És most mi a kérdés? Mi ezzel szerinted mit tudunk kezdeni?
2014. jún. 7. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő nem tanult eleget, és már bánja, és akkor azt akarja, hogy te minél többet tanulj, mert lehet, hogy úgy érzi, hogy ő nem tanult eleget, így nem az lett, ami szeretett volna v amivel többet tudna keresni.
2014. jún. 7. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
*és úgy érzi ,h ő ezt elszúrta, és akkor vagy hát nemtom, nagyszüleid mennyire hajtották őt meg mennyire voltak szigorúak
2014. jún. 7. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
*és nem akarja,hogy beleessél ugyanabba a hibába, mint ő meee lehet h jót akar. (előző vok meg előtti, sorry, h nem egybe írtam ,mindig utólag jut eszembe valami)
2014. jún. 7. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :) Hát igen,az apukám szülei elváltak...ja és az apám miatt nem tarthatom a kapcsolatot a nagypapámmal:( De lehet hogy csak jót akar...
2014. jún. 7. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
9%

"?És ma meg kellett volna tanulnom egy verset nem tanultam...hanem gépeztem..persze hogy kockulok ha nem enged el sehova"

Bosszúból nem tanultál meg egy verset? :)

Bocsi, de tipikus tini-rinya, amit leírtál.

Egyelőre neked a szüleidhez kell alkalmazkodni, az ő döntésük alapján élsz. Ha nem engednek, nem engednek. Viselkedj úgy, hogy elengedjenek.

2014. jún. 7. 21:00
 8/8 anonim válasza:
lehet, hogy nem bíik a barátaidban, és félt és a tanulás csak egy ürügy v
2014. aug. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!