Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves lányomat lebeszélhetem...

18 éves lányomat lebeszélhetem a tetoválásról?

Figyelt kérdés
A lányom 5 éve épült fel a rákból és a csuklójára szeretne tetováltatni egy kislányt egy lufival. Állítólag azért mert számára ez jelképezi a gyógyulást, meg, hogy belül mindig élni fog benne a gyerek. Illetve szerinte ez erőt adna neki..arra nem gondol, hogy később milyen csúnya lesz, és, hogy majd magyarázhatja hatvan évesen, hogy ő belül gyerek maradt.. Ígyis kapom mindenkitől, hogy el van kényeztetve meg, hogy félreneveltem! Remélem ez csak valami múló hóbort nála és ha megtíltom akkor "kinövi". Szerintetek hogyan hassak a lelkére? Nem akarom direkte tiltani, mert akkor úgyis megmakacsolja magát
2014. aug. 5. 13:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ne beszeld le. Szemmel lathatoan fontos neki, es a csuklo belso oldala ugysem latszik annyira. Ha megbanta, leszedetheti, es 40 ev mulva lehetseges, hogy meg egyszerubb technikaval lehet eltavolitani, mint most.
2014. aug. 5. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

Ez a hogy fogsz kinézni 60 évesen totál ki akaszt! Miért akiknek nincs tetoválásuk hogy fognak kinézni 60 évesen?!Hagyjuk már ezeket a hülye előítéleteket!

Én engedném neki, bár beleszólásod amúgy sincs hisz elmúlt 18. Végy erőt magadon és max kérd meg hogy, olyan helyre varrasson amit eltud takarni.

2014. aug. 5. 22:48
 23/23 anonim ***** válasza:
ha megtiltod, nem fogja kinőni. 18 éves, felnőtt ember. és ez nem hóbort. azért tetováltatja magára, mert erőt adna neki a továbbiakban, ami nagyon fontos. és ha megkérdezik 60 évesen? hát max rávágja, hogy 13 évesen legyőzte a rákot! és milyen büszke lehet rá! nagyon erős ellenérzések lehetnek benned a tetoválással kapcsolatban, ha ennyire ellenzed, gondolj bele, nem az aktuális pasija nevét akarja a homlokára varratni, azért ez teljesen más súlyú és jelentésű dolog! én is 18 vagyok, mondtam a szüleimnek, hogy névnapomra ezt kérném, megmutattam a mintát, elmondtam, hogy számomra mit jelképez (nekem is két nagyon fontos dolgot, bár egyiknek sincs akkora jelentősége, mint a kislánynak a lufival a te lányod számára - ezt azért már igazán megérthetnéd, hogy nem hóbort. nem a bárányhimlőből épült fel, hanem a rákból!), és rábólintottak. ha nem bólintanak rá, akkor is megcsináltatom, mert nagykorú vagyok, van saját pénzem, és ez az én testem, de természetesen jobb így, hogy elfogadják, sé megpróbálják megérteni. a lányod teste pedig a lányodé. nem a tetoválás és mások véleménye miatt kéne aggódni, hanem belegondolni, milyen lehet a lányodnak. nyilván mellette voltál a küzdelmében, és te is tudod, én is tudom, hatalmas dolog, amit véghez vitt! ha az én jövőbeli lányom szeretne ilyen tetoválást egy ilyen esemény után, én is magamra tetováltatnám, és ha rákérdeznének? én is büszkén rávágnám, hogy a lányom tiszteletére, aki legyőzte ezt a betegséget! ha olyan munkavállalási ambíciói vannak, ahol zavaró lehet a tetoválás, beszéld meg vele, hogy máshova tetováltassa (nekem például az egyik a bordáimnál lesz az oldalamon, szerintem ez a minta ott is szépen mutatna, de ez csak tipp), de amúgy mehet csuklóra is. bocsánat, hogy hosszú és terjengős lett, de én alig három éve veszítettem el egy imádott rokonomat rákban.
2014. aug. 5. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!