Ujj tetoválásról mi a tapasztalatotok? Megéri? (többi lent)
Figyelt kérdés
Meg úgy hallottam lejön, na meg hát a napi házimunka (mosogatás). Szerintetek megéri? Mekkora fájdalommal jár? T kik csináltattatok már megbántátok, hogy mentek vele a dolgok? Elfertőződött? Vagy inkább csukló környékére ajánlanátok?2014. júl. 3. 00:36
2/3 anonim válasza:
Nekem a jobb csuklóm oldalán van egy 5 és fél centiméteres hangjegy....és a bal kezemen a középső ujjamon egy "Faith" felirat!!
Egyébként egyik sem fájt,de ez egyéntől függ! Viszont ne higgy az olyan híresztelésnek hogy hamar kopik az ujj tattoo,ugyanis nekem 1 éve van,és 2* át írattam,most ugyan olyan mint amikor megcsináltattam! :))))))
3/3 anonim válasza:
Ugyan személyes tapasztalatom nincs az ujj tetoválásról, viszont nem egy ismerősöm járt már úgy, hogy az évek múlásával lekopott az ujj oldalán, illetve tenyér felőli részre csináltatott tetoválás. Ha a kézfej felől csináltatod, ott nagyjából annyira kopik, mint a test más részein, viszont az előbb említett részeken viszonylag hamar kopik a kéz izzadása miatt, illetve azért, mert sokszor érintkezik vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!