Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vélemény egy ilyen tetoválásról?

Vélemény egy ilyen tetoválásról?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszakban vagyok már lassan fél éve, és arra gondoltam a vádlimra tetoválnám azok nevét, akik sokat segítettek nekem
2014. jún. 8. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Mi van, ha az egyik közülük valamilyen módon megbánt a jövőben, vagy megromlik a kapcsolatotok? Ha már összefirkáltatod magad, olyasmit csináltass, amit tuti, de 1000 %-ra nem fogsz megbánni.
2014. jún. 8. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség. Az emberek jönnek-mennek. Nekem is volt pár nagyon nehéz időszakom, akik akkor velem voltak ma már teljesen máshol vannak, és hírüket sem hallom. Inkább valami szimblólumot vagy akármi, de nevet ne, meg fogod bánni, még ha msot jó ötletnek is tűnik.
2014. jún. 8. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is hülyeség!
2014. jún. 8. 15:22
 4/6 Sowilo ***** válasza:
Ember nevét soha. A gyerekedét se!
2014. jún. 8. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előző válaszolókhoz, én is hülyeségnek tartom.
2014. jún. 8. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat, én is pont ettől tartottam, akkor inkább valahogy máshogy állítok ennek emléket :)
2014. jún. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!