"Intim tetoválásról" mi a véleményetek? Mennyire fáj? Mennyire jön be a pasiknak? 22/L
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 18:19
1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, ha egy csajnak a PINÁJÁHOZ oda van tetoválva az alábbi: ,,INSERT YOUR PENIS!"
4/10 anonim válasza:
fú, hát nekem elég vágy lelombozó lenne, ha oda kerülne a sor és meglátnám a csaj intim tetkóját, pedig tetszenek a tetovált csajok...
5/10 swallotattoo válasza:
Szerintem tetoválás szempontjából a legérzéketlenebb részek között van. Nekem egy gyémánt van ott, barátomnak nagyon tetszik, mondjuk ő az összes mintám imádja :)
6/10 anonim válasza:
az én páromnak is az a kedvence, pedig majdnem mindenem tele van varrva, szomorú is vagyok hogy lassan kifutok a helyekből :)
7/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert én is szeretnék. Talán egy lakatot. Viszont én csak akkor, ha páros tetkó lenne, és a páromon lenne egy kulcs.
8/10 anonim válasza:
Hát én elég undorítónak találom :// Pedig nagy tetoválás fan vagyok, imádom őket, de az intim tetoválás (főleg lányon) nekem (akármi is a minta) nagyon r**ancosnak hat
9/10 anonim válasza:
Nekem az tetszik ha egy lány puncijára pillangó van tetoválva.
10/10 anonim válasza:
Szép, izgató a pasiknak, ha szeretnél vágj bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!