Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tetoválásról?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire fájhat ezen a területen?

2014. márc. 24. 10:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
szerintem szép, nekem tetszenek ilyenek, hát az attól függ hogy mekkora a tűrőképességet, nekem mondjuk annyira nem fájtak a tetkóim csak az elején aztán meg lehet szokni:)
2014. márc. 24. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindenkinek van most ilyen. Nem túl egyedi.

Szerintem ez a rész annyira nem érzékeny, vannak ennél fájdalmasabb helyek.

2014. márc. 24. 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Én eleve nem csináltatnék olyat amilyen már van valakinek, mindig rajzoltattam amit elképzeltem.

Amúgy egy egyszerű kis tetoválás. Mindegyik területen másképp fáj, de kibírható.

2014. márc. 24. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Rendkívül közhelyesnek tartom (még szerencse, hogy nem nonfiguratív, annál nincs prolibb). Ha lesz saját, egyedi ötleted, azt varrasd majd. A tetoválás fáj, nem fogod megúszni. Nem kiemelt érzékenységű terület egyébként.
2014. márc. 24. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó, max számodra nincs prolibb annál, másnak meg lehet a tied az a hű de nagy mondanivalójával...tudod lehet véleményed , de nem árt kiemelni hogy csak szerinted az, nem te vagy a világ közepe.
2014. márc. 24. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Divat tetkó!
2014. márc. 24. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
#5, nem értek egyet. Tucatcuccal nem leszel egyéni, sokan ezt haluzzák bele pedig. Tucat- és saját mondanivalós verzió között van egy parányi, ég és földnyi különbség. Nyilván gondolkodástól, értékrendtől, ízléstől, világlátástól, irányultságtól is függ ki mit visel, de mégis, ahogy én látom alapvetően 2 nagy csoport van, ezek után következik bármi: ami nekem szól és rólam, annak nem is kell, hogy mondanivalója legyen más számára. Ha esztétikus, az perze nem baj, az sosem baj. Különbséget pedig azért látok, hogy míg az egyikről lerí, hogy divatelem, szememben komoly célok nélküli életről, belső ürességről tesz tanúbizonyságot, azontúl nem túl sok észről is. Más világ nekem, nem tartozhatunk mind ugyanabba. ...míg a saját indíttatású tatoo ténylegesen hordoz valamit, amit a viselője élethosszig felvállal, ami az életfilozófiáját vagy fontos emléket, gondolatot, élményt tükröz - az egyénét, érted? Ez szerintem tiszteletreméltó. De csak ez utóbbi.
2014. márc. 24. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas,elcsépelt és ráadásul csak három paca. Fájni nem fáj különösebben a lapockán
2014. márc. 24. 14:02
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
ha neked tetszik, akkor nyugodtan csináltasd meg. mások véleménye a legkevésbé se érdekeljen. ha később megunod, akkor az a te bajod lesz és nem az övék, ezért nem értem a nagy kritizálást : ) amúgy ahogy írták, mindenhol fáj, de nem kibírhatatlan.
2014. márc. 24. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Hagyján, hogy most mindenkinek ilyen van, de szerintem nem is szép. A minimal is lehet jó, de ez csak 3 fekete folt.
2014. márc. 24. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!