Mit gondoltok erről a tetoválásról?
Figyelt kérdés
Van egy tetoválás amit kinéztem magamnak, mit gondoltok róla?
ez az alap: [link]
van színes verziója is: [link]
nem tudom, hogy színes vagy fekete, bár kicsit a fekete felé hajlok. Vagy úgy hogy a teteje fekete, a vége pedig színes, valami ilyesmi módon:
2013. jan. 10. 15:13
1/6 anonim válasza:
hú a színes nagyon szép... :) ez egy olyan madár, ami megérdemli, hogy színes legyen! ha főnixet csináltatsz, akkor csináltasd 100%-osra szerintem :) és színesen az igazi :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. És erről a nagyon színesről mi a véleményed:
[link] (színileg)
2013. jan. 10. 15:40
3/6 anonim válasza:
a színe nekem tetszik annak amit utolsónak linkeltél,de a sárgás-piros is jól néz ki:) és én mindenképp a színesre szavazok!
4/6 anonim válasza:
Nekem az utolsó kép tetszik, a sárgás túl rikító, már-már zavaró.
5/6 anonim válasza:
Én biztosan nagyrészt feketével csináltatnám, és sárga-narancssárga-piros színekkel turbóznám fel szépen átmenetesen.
Ezzel a képpel tudnám bemutatni amire gondolok színvilágban:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Én is inkább afelé hajlok, hogy javarészt fekete és úgy színekkel feldobni, mert tényleg rikítóak a csupa színes.
2013. jan. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!