Mi a véleményetek a tetoválásról egy lányon?
Figyelt kérdés
Legutóbb a buszon egy lány kezén láttam egy tetkót, egy "rebellious & unconqu..." (a másik szó nem tudom pontosan mi volt) feliratot. Nekem tetszett, mi a véleményetek az ilyen feliratokról, meg úgy általában a tetoválásról?2014. márc. 27. 19:34
2/19 anonim válasza:
Kifejezetten tetszenek a tetovált lányok, de a gyomrom fordul fel a sok divatmajomtól, akik csak úgy magukra varratnak. Aztán megkérded tőle, hogy mit jelent, erre a csak a vállát vonogatja, vagy azt mondja, mert tetszik.
3/19 A kérdező kommentje:
A csaj amúgy szerintem tudja mit jelent, alapból olyan lázadó kinézete volt. :D
2014. márc. 27. 19:36
4/19 anonim válasza:
Nagyon szépek tudnak lenni. Mármint a tetoválások. Ha pedig háttértudás is társul hozzá, egyenesen fantasztikus.
5/19 Mátranováki Fényevő válasza:
Gondolom, a másik szó "unconquerable" (legyőzhetetlen) volt.
Egy szinten tetszik, főleg ha valami egyedi, jelentéssel bíró, de a túl sok már annyira nem jön be.
6/19 anonim válasza:
Ha el se tudtad olvasni, mi tetszett benne? Mi van, ha azt jelentette, hogy "idióta"?
Nekem nem tetszik a tetoválás, kifejezetten taszít egy lányon.
7/19 anonim válasza:
Ha nem valami nonfiguratív ri**ncrendszám, akkor többnyire tetszik.
8/19 anonim válasza:
én akarok majd csináltatni 5 helyre kb :D
L
9/19 Mr. Truth válasza:
Ugyanaz a véleményem erről mint a haláltáborokban készült sorszámoknak... Okkal került oda csak hülye okkal egy csillag vagy akármi izléses is lehet de ha tulzásbaviszik akkor gáz... Pl van olyan csaj ismerösom aki egy komplett cseresznyefát tetovált magára ugy hogy a fa gyökerei az egyik bokájánál kezdődtek a virágzó lomb meg a lapockája és a feneke között elfoglalta a hátát...
10/19 anonim válasza:
Röhögök mindíg ezeken!
Hogy ez sem lesz semelyik multi cég vezérigazgatója :)
Ne érts felre amúgy! Teljesen tetkó és pircing párti vok. De csak oda szabad csináltatni, ahol nem látszik, ha nem kell...
Sokan fiatalon ezt nem mérik fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!