Mi válaszolnál arra a kérdésre, hogy mi lesz a legrosszabb anyukád halála után?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 14:18
11/14 anonim válasza:
Minden... még a gondolattól is elfacsarodik a szívem. Hogy nem lesznek közös beszélgetések, nem lesz kitől tanácsot kérnem. Hiszen egyik barátnő sem tud olyan jól tanácsot adni, mint anyukám.
:((
12/14 anonim válasza:
Hogy elveszítem azt az egyetlen embert, aki mindig és örökké feltétel nélkül szeret..akihez mindig odabújhattam..az egész életem értelmetlenebbé válna.
13/14 anonim válasza:
Ezt hogy érted? Időben anyukám halála után, vagy lista szerűen anyukám halála után? Mert számomra anyu és apu halála egyaránt elviselhetetlennek tűnik.
14/14 anonim válasza:
Mivel anyámtól jórészt nem kaptam mást, mint: minek szültelek meg, nem is vagy ember, úgysem viszed semmire...stb, és bármi sikeresbe fogtam bele, mindig csak a lebeszélni próbált, és a vélt hiányosságaimat sorolta, és ami miatt az életem sokáig csak félénkség, depresszió, és gyávaság volt, ezért a legrosszabb dolog csupán a hitelek megöröklése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!