Mért nem fogadnak el a szüleim tőlem pénzt? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
22 éves vagyok, kórházban dolgozok ápolónőként 150.000 viszek haza. 100.000 mindig lerakok mert lakásra gyűjtök. 40.000 akartam adni a szüleimnek mivel itt élek náluk a rezsire meg hasonló kiadásokra. De nem fogadják el. Nekem ez kicsit kellemetlen, nem szeretnék albérletbe emiatt menni mert az csak pénz kidobás lenne. Volt olyan, hogy én vásároltam be húsfélét, tisztítószert és a pénzt mindig bele rakják a táskámba, szekrényre. Még a telefon számlámat sem engedik fizetni. Tudom, hogy nem nagy összeg amit adnék neki, de azt miért nem fogadják el?
9-es válaszadót lepontozták, pedig nagyon jó érveket írt, amik szükségesek az egészséges felnőtté váláshoz. Ebből látszik hogy milyen beteges a többség gondolkodása. Jó példa erre Olaszország, ahol "egyre gyakrabban fordulnak bírósághoz az olasz szülők nagykorú gyermekeiknek a családi fészekből való eltávolítására. Jogi segítséget kérnek a mama szoknyájától elszakadni nem tudó óriásbébik is."
Akit érdekel olvassa el ezt a cikket a témáról:
Szerintem is nagyon rendesek.
Nekik már mindenük megvan, te viszont még csak most fogsz kirepülni, nagyobb szükséged lehet arra a 40.000-re is.
Ha mégis szeretnéd meghálálni nekik, fizesd be őket valahova. Pl. bónusz brigádos kuponok. Olyat már tudsz 40-ből is venni és egy hosszú hétvége valahol szuper meglepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!