Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik valaki, de félek hogy a szüleim nem fogadnák el, ennek ellenére összejöjjek vele? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:54
1/5 anonim válasza:
majd megszokják...én 13 évesen egy 16évessel jártam..azthittem kinyírnak anyumék de megszoktá hamar és már nem ellenezték:D
2/5 anonim válasza:
én rengeteg csajt vesztettem igy el , hogy a szüleimnek nem tetszet !! igy nem jöttem össze velük !! ha tetszik igenis jöj össze vele , a szülökkel meg beszéld meg hogy fontos neked a fiu/lány !!!
3/5 anonim válasza:
Talán beszéld meg velük, hogy mitől félnek, mi a probléma?
Aztán beszéld meg a kiválasztottaddal, hogy mi a helyzet...
4/5 anonim válasza:
Miért nem fogadnák el? Van valami komoly okuk rá? Én az első barátommal azért nem mertem összejönni, mert én 18, ő 26 éves volt. És attól féltem, hogy a szüleim elleneznék. Aztán amikor elmondtam nekik, nem szóltak semmit. Azóta szakítottunk, de a mai napig visszasírják, hogy milyen rendes volt. Szóval lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy nem fogadnák el. Próbálj meg beszélni velük, ha tényleg van valamilyen fenntartásuk a delikvenssel szemben.
5/5 anonim válasza:
Gyere össze vele. Semmi pánik,énis így voltam,de azóta már hónapok teltek el,együtt vagyunk és Imádom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!