Apám lekapcsolja a légkondit! Mit csináljak? Minek vettünk, ha nem lehet használni?
Mondta, hogy kapcsoljam le. Mondtam neki, hogy 30 fok van, süti a nap a szobám, megdöglök.
Szólt megint, hogy kapcsoljam le, és mondtam hogy nem, azért van, hogy használjuk!
Erre felmászott és kihúzta a konnektorból a vwentillátort!
Normális? Mi a fene baja van?
Persze, napi 900 ft, fel se tunik a szamlan a +36000 ft:-DD
Biztos nagyon nehez elhinni, hogy nem draga a klima uzemeltetese.
Utolsó!
Itt nem mindenki naív kisiskolás, aki nem tud számolni!
Hazudhatod itt arctalanul akár azt is, hogy az ELMŰ még neked utal vissza pénzt minden hónap végén.
Természetesen lehet, hogy a valóságban sem méri a villanyórátok a 3 db. légkondit, de hidd el, hogy előbb-utóbb rá fognak jönni az ELMŰ-nél az okára.
Akkor viszont sok-sok nullára fog végződni a villanyszámlátok!!
Vill.ip.techn.
22:03
"Persze, napi 900 ft, fel se tunik a szamlan a +36000 ft:-DD "
Hja! Így már értem, hogy miért írtál ennyi hülyeséget, hiszen számolni sem tudsz!!!
Nálad a HAVI 900 Ft az 36.000 Ft!!
(Mifelénk a 30 x 900 = csak 27.000)
mennyi ostoba es szarrago ember van itt....
megerdemelne aki haborog ellene hogy eltoltson egy nyarat olyan orszagban ahol nyaron arnyekban 48 fok van.
kivancsi lennek akkor is csak zuhanyozna e meg legpermettel fujna be magat.akinek meg nincs ra penze az eleve ne szereltesse be mert nem szobadisznek aruljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!